Abdullah Avcı'dan skandal açıklama! Basın mensubunu azarladı: "Trabzonspor tarihinde..."

Süper Lig'de son üç maçtır yenilgiyle ayrılan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Kasımpaşa maçı sonrasında yaptığı açıklamalarda bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı. Tecrübeli teknik adam, skandal açıklamaları sonrasında istifaya davet edildi.

Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kasımpaşa'ya 2-3 mağlup olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin teknik adamı Abdullah Avcı'nın maçın ardından basın toplantısında yaptığı açıklamalar Karadeniz ekibinin taraftarlarının tepkisini topladı. Avcı'nın skandal açıklamaları özellikle sosyal medyada çok sayıda tepki aldı.

2020-2021 sezonundan bu yana ilk kez Süper Lig'de üst üste üç kez mağlubiyet alan Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın Kasımpaşa mağlubiyeti sonrasında yaptığı açıklamalar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Son haftalarda yaptığı değişiklikler, oyun taktiği ve açıklamalarıyla eleştiri oklarının hedefindeki isim haline gelen Abdullah Avcı, bu kez basın toplantısında kendisine soru yönelten gazeteciyi azarladı.

Kasımpaşa yenilgisi sonrasında Trabzon yerel basınından Hasan Tuncel'in “Trabzonspor tarihinde bu tarz yenilgiler olduğunu söylemiştiniz. Galatasaray maçında da söylediniz. Sizce bu söylemler takıma olumlu mu yansıyor?" sorusunu yanıtlayan Avcı, skandal açıklamalara imza attı.

Trabzonspor'un tarihte bu tip yenilgileri sık sık aldığını vurgulayan Avcı, kendisine yönelten soruyu şu şekilde yanıtladı:

“13 tane oyuncuyu da sorabilirsin. Sezon başından itibaren 14 tane oyuncu yok. Biz oyuncularla öyle bir şey olmadığımızı söylüyoruz. Türk futbol tarihinde ve Trabzonspor tarihinde bu inişler çıkışlar her zaman vardır. Bunu da en yakınen yaşayanlardan biri de sensin burada yaşamışsındır. Bunun oyuncuya olumlu olumsuz yansıması değil, oyuncularla bir haftadır biz bu anlamda, bu oyuncularla da 25 puan aldık baktığında zaman zaman. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum."

Avcı'nın bu açıklamaları sonrasında sosyal medyadaki çok sayıda taraftar Avcı ile yolların ayrılması gerektiği görüşünü savundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN