Abdullah Avcı'dan skandal açıklama! 'İki hedefe de ulaştık' Taraftarları ayağa kaldıran sözler...

Abdullah Avcı'dan skandal açıklama! 'İki hedefe de ulaştık' Taraftarları ayağa kaldıran sözler...

Ziraat Türkiye Kupası'nı Beşiktaş'a kaybeden Abdullah Avcı, maç sonunda skandal açıklamalara imza atarak bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda finalde Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi yaşanıyor. Kupayı siyah-beyazlı ekibe kaybeden bordo-mavili takımda Avcı'nın açıklamaları Karadeniz ekibinin taraftarlarının tepkisini çekti.

Bu sezon Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Trabzonspor, Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a mağlup olarak sezonu kupasız tamamladı. Trabzonspor'da göreve geldiği günden bu yana başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, bordo-mavili taraftarlar tarafından istifaya davet edildi.

Finali kaybederek sezonu kupasız tamamlayan Trabzonspor'un hedefine ulaştığını öne süren Avcı, maç sonu açıklamasında "Çok büyük emeğimiz vardı, kazanmayı çok istiyorduk. Taraftarımız geldi, kazanamadık, üzüntülüyüz. Bu sene koyduğumuz iki hedefe de ulaştık, 3.lük oldu, kupada finale çıktık ama finalde kaybettik. Yarışmaya, gelişmeye, daha iyisini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avcı'nın bu açıklamaları bordo-mavili taraftarları çileden çıkarttı. Pek çok taraftar Avcı'yı istifaya davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN