Abdullah Avcı'nın vazgeçilmezi takıma veda etti! Trabzonspor'da bir ayrılık daha: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Abdullah Avcı'nın vazgeçilmezi takıma veda etti! Trabzonspor'da bir ayrılık daha: Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor'da bir ayrılık daha yaşandı. Bordo-mavili ekibin yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Ara transfer döneminin başladığı günden bu yana yıldız isimleriyle yollarını ayıran Trabzonspor, bir yıldızıyla daha vedalaştı. Bordo-mavili ekibin yıldız isminin yeni durağı herkesi şaşırttı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde yüksek maliyetli isimleriyle yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor, Larsen, Bakasetas, Teklic ve Kurbelis'in ardından bir yıldızıyla daha yollarını ayırma kararı aldı.

Karadeniz ekibi, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Abdülkadir Ömür ile yollarını ayırdı. Bordo- mavili ekip, yıldız futbolcunun transferi için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City takımı ile her konuda anlaşmaya vardı.

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un aktardığına göre; Bordo-mavili ekibin 24 yaşındaki yıldız ismi 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibine transfer oldu. Transferin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Abdülkadir Ömür'e teklif yağıyor! İşte Trabzonspor'un istediği ücret

24 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeni takımıyla sözleşme imzalamak amacıyla hafta başında İngiltere'ye gideceği öğrenildi.

Bu sezon Trabzonspor forması altında 17 maçta görev alan Abdülkadir Ömür bu karşılaşmalarda takımına 6 asistlik katkı sundu. 2016 yılından bu yana bordo-mavili ekibin formasını terleten yıldız futbolcu, Trabzonspor'da 211 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 25 gol 36 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN