Aboubakar Beşiktaş'a veda ediyor! Yeni takımı belli oldu: Yollar ayrılıyor

Aboubakar Beşiktaş'a veda ediyor! Yeni takımı belli oldu: Yollar ayrılıyor

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan Aboubakar, sezon sonunda Beşiktaş'a veda etmeye hazırlanıyor. Golcü oyuncunun yeni durağı şimdiden belli oldu.

Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Hatayspor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, Perşembe akşamı Türkiye Kupası finalinde ezeli rakibi Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Sezonu kupayla tamamlamayı hedefleyen siyah-beyazlı ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

İç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar'ı kadro dışı bırakan siyah-beyazlı ekip, daha sonrasında ise golcü oyuncuyu affetmişti. Sezon sonunda yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanan siyah-beyazlı ekip, Kamerunlu golcü ile yollarını ayırma kararı aldı.

A Spor'un Africa Foot'tan derlediği habere göre; Rus ekibi Spartak Moskova, Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü için harekete geçti.

Geçen yıl kış transfer döneminden bu yana golcü oyuncuyu kadrosuna katmayı hedefleyen Rus ekibinin Beşiktaş'ın kapısını çalacağı öne sürüldü. Kartal'ın Aboubakar için 4 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirlediği iddia edildi.

Bu sezon Beşiktaş forması altında 33 karşılaşmada görev alan yıldız golcü bu karşılaşmalarda 12 gol 3 asiste imza attı. Kamerunlu golcünün sezon sonunda Beşiktaş'a veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN