Acun Ilıcalı Fenerbahçe'den dördüncü transferini yapıyor! Kanarya'nın yıldızı Hull City'e imza atacak!

Acun Ilıcalı Fenerbahçe'den dördüncü transferini yapıyor! Kanarya'nın yıldızı Hull City'e imza atacak!

Daha önce Fenerbahçe'den Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'i bonservis ödeyerek Hull City'e transfer eden Acun Ilıcalı, bu bir başka transfer için kolları sıvadı. Ilıcalı, sarı-lacivertli ekibin yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Son dönemde futboldaki yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den dördündü transferini yapıyor. Ilıcalı, sarı-lacivertli ekibin yıldız ismini gözüne kestirdi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Fenerbahçe'nin yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Daha önce sarı-lacivertli ekipten Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh ve Bora Aydınlık'ı kadrosuna katan Hull City, Fenerbahçe'den dördüncü transferini yapmak için harekete geçti.

Süper Lig'de 11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

Mynet'in haberine göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olan ancak performansı ile büyük hayal kırıklığı yaratan İngiliz golcü Ryan Kent'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon sarı-lacivertli forma altında 15 maçta görev alarak 1 gol 2 asiste imza atan İngiliz golcünün ülkesine geri dönmek istediği ileri sürüldü.Ryan Kent'in Türkiye rüyası kabusa döndü'

Piyasa değeri 8 milyon euro olan 27 yaşındaki golcü futbolcunun Fenerbahçe'nin vereceği kararı beklediği ileri sürüldü. İngiliz ekibinin, yıldız golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmak istediği tecrübeli golcünün de bu teklife şimdiden 'evet' dediği iddia edildi.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, daha önce 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Ozan Tufan'ı 4.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında ise Allahyar Sayyadmanesh'i transfer etmişti. İngiliz ekibi son olarak ise Bora Aydınlık'ı kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN