Acun Ilıcalı'dan olaylı maçın hakemi Umut Meler'e çağrı: Acilen...

Acun Ilıcalı'dan olaylı maçın hakemi Umut Meler'e çağrı: Acilen...

Sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Acun Ilıcalı, olaylı geçen Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananların ardından mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'e acilen hakemliği bırakması yönünde bir çağrı yaptı. Ilıcalı yaşananları ise 'futbol katliamı' olarak nitelendirdi.

Acun Ilıcalı, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve birçok olayın yaşandığı karşılaşmaya dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hodri Meydan TV YouTube Kanalı'na Ilıcalı, mücadelenin hakemi Halil Umut Meler'in acilen hakemliği bırakması çağrısında bulundu.

"BUNUN ADI FUTBOL KATLİAMI"

"Geçen hafta Türkiye'de hakemlik bitti demiştim. Futbol da yok. Dünyada hiçbir yerde böyle bir maçın devam etme olasılığı yok. O maçın devam ettirilmesi bizi dünyaya rezil etmektir, bir futbol katliamıdır. Kalecinin üzerine sonsuz madde yağıyor, konsantrasyon diye bir şey kalır mı? Böyle can korkusu yaşayan biri futbol oynayabilir mi?"

"ACİLEN HAKEMLİĞİ BIRAKMALI"

Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler hakkında da önemli ifadeler kullanan Ilıcalı, "Halil Umut Meler acilen hakemliği bırakmalı. Beceriksiz, son derece yetersiz bir hakem grubu var Türkiye'de. Fenerbahçe, bu operasyonun kurbanı." diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN