Adem gözünü kürsüye dikti

Adem gözünü  kürsüye dikti

51’inci Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda yarışan milli sporcu Adem Asil, halka aletinde finale kaldı. Madalya şansını değerlendiren milli cimnastikçi “En büyük hedeflerimden biri dünya şampiyonluğu” dedi.

Milli sporcu Adem Asil, İngiltere’de düzenlenen 51. Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda halka aletinde altın madalyayı almak istediğini belirtti. Adem Asil, Liverpool kentinde yapılan organizasyonda halka aletinde finale yükselmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dünya Şampiyonası’nda ilk kez aletlerde finale yükseldiğini ifade eden Adem, halka aletinde bunu başardığı için mutlu olduğunu söyledi. Başarılı olmak için çok çalıştığını dile getiren milli cimnastikçi “Beklentim halka aletinde finale kalmaktı. Çok şükür başardım. Finalde en iyi serimi yapmaya çalışacağım. En büyük hedeflerimden biri dünya şampiyonu olmak. İnşallah bu hedefimi de gerçekleştireceğim” ifadelerini kullandı.

Adem Asil, Dünya Şampiyonası’ndaki rakiplerinin güçlü olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: “Kendime çok güveniyorum. Bu yarışma için çok çalıştım. Çinliler ve İngilizler şu an çok güçlü. Madalya için büyük bir savaş olacak. Normal seriyi yapmak önemli ama asıl önemli olan bitiriş. Eğer inince sabit kalabilirsen sevinebilirsin. Çünkü hakemlere çok güzel bir tepki vermiş oluyorsun. Ona göre de çok yüksek puan çıkıyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN