Ahmet Çakar, hakem Çağdaş Altay'a yüklendi

Ahmet Çakar, hakem Çağdaş Altay'a yüklendi

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalarak liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptırdı. Karşılaşmaya ise hakem Çağdaş Altay'ın kararları damga vurdu. Hakem yorumcusu Ahmet Çakar, genç hakemin kararlarına sert sözlerle yüklendi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe ile Alanyaspor kozlarını paylaştı. Kanarya, öne geçtiği maçta rakibiyle 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında büyük yara aldı. Galatasaray, Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle Süper Lig'in yeni lideri oldu.

1678686355298-cak.jpg

Karşılaşmaya ise hakem Çağdaş Altay'ın kararları damga vurdu. Spor kamuoyu, Dusan Tadic ve Cengiz Ünder'in pozisyonlarının kırmızı kart gerektirip gerektirmeyeceğini tartışırken; cevap Ahmet Çakar'dan geldi.

Hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Çağdaş Altay'ın kararları hakkında şu yorumları yaptı:

''Fenerbahçe, Alanyaspor maçının hakemine dua etsin. Hakem, hakem olsaydı, Tadic ve Cengiz ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kalacaktı. Fenerbahçe, henüz ilk yarıda 9 kişi mücadele edecekti.''

Ahmet Çakar, maç sonunda X isimli sosyal medya platformundan şu paylaşımı yaptı:

''Skandal hakem yönetimine rağmen fevkalade mücadele eden ve puan alan Alanyaspor'u kutluyorum.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN