Ahmet Çakar net konuştu: ''Penaltı yanlış''

Ahmet Çakar net konuştu: ''Penaltı yanlış''

Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın kapanış maçında Sivasspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Sarı-Lacivertliler, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara aldı. Hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Sivasspor'un beraberlik golünü bulduğu penaltı hakkında konuştu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın kapanış maçında Sivasspor ile Fenerbahçe karşılaştı. Sarı-Lacivertliler, deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.

Sivasspor'un 90. dakikada kazandığı penaltı ise maça damga vurdu. Rey Manaj, Djiku'nun önünde Livakovic'le karşı karşıya pozisyonda topu dışarı vurdu. Manaj pozisyonun ardından yerde kaldı ve penaltı bekledi. Hakem Cihan Aydın, bir süre VAR incelemesini bekledi. VAR'da görev yapan Alman hakem Benjamin Brand, Cihan Aydın'ı pozisyonu izlemeye davet etti. VAR davetiyle pozisyonu izleyen Cihan Aydın, sahaya dönüp penaltı kararı verdi.

Hakem yorumcusu Ahmet Çakar, karşılaşmada verilen penaltı kararı hakkında konuştu. Ahmet Çakar, söz konusu kararla ilgili ''Verilen penaltı kesinlikle yanlış. Sivassporlu oyuncu, Djiku'nun temasını hissedip kendini yere ve Livakovic'in üzerine bırakıp penaltı alıyor. Anti- Fenerbahçe lobisi bu gece Fenerbahçe yi katletmiş ve ligin dışına itmiştir…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN