AK Parti'nin Trabzon adayı Genç yangına körükle gitti: Fenerbahçe ve Beşiktaş şikeci

AK Parti Trabzon Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, olaylı derbinin ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı şike yapmakla suçladı ve UEFA'nın bu kulüpleri hâlâ "şikeci kulüp" olarak gösterdiğini belirtti.

AK Parti'nin Trabzon Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, geçtiğimiz günlerde yaşanan olaylı maçın ardından basın toplantısında konuştu. Genç, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şike yaptığına dair suçlamalarda bulundu ve UEFA'nın bu kulüpleri "şikeci" olarak listelemeye devam ettiğini iddia etti.

Ahmet Metin Genç, UEFA'nın resmi sitesinde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin hâlâ "şikeci kulüp" olarak göründüğünü belirterek, bu kulüplerin utanmadan 2011 Süper Kupası'nı oynamaya kalkıştığını söyledi. Genç, Trabzonspor'un yanında yer alacaklarını ve gereken adımları atmaya hazır olduğunu vurguladı.

Genç, hafta sonu oynanan ve olaylı geçen derbi maçına da değindi. Rakip takımın provokasyon peşinde olduğunu ve maçın 3-0 hükmen sonuçlanması için çaba sarf ettiğini dile getirdi. Ayrıca, rakip takım teknik direktörü ve futbolcularına yapılan şiddeti kınadığını, ancak karşılıklı olarak özür beklentisi içinde olduğunu ifade etti.

TUTUKLAMALARA KARŞI ÇIKTI

Ahmet Metin Genç, sahaya giren taraftarlarla ilgili yaşanan gözaltı ve tutuklama işlemlerine hukukçu kimliğiyle itiraz etti. Adli yargının değerlendirme yaparken tutuklama yerine başka yöntemler tercih etmesi gerektiğini savundu.

ALİ KOÇ'A SESLENDİ: SES KAYDI BİZDE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da mesajlar gönderen Genç, Koç'un olağanüstü genel kurul kararı almasını eleştirdi ve Fenerbahçe'nin geçmişteki şike iddialarına atıfta bulunarak, ses kayıtlarının kendilerinde olduğunu belirtti. Genç, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şikeci olduğunu iddia ederek, bu konunun üstesinden gelmek için Trabzonspor'un her adımında destek olacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (21)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
21 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN