Ali Koç 2 hafta önce işi bitirmiş! Mehmet Büyükekşi seçilmedi atandı hemen TFF’ye kayyum ata Ceferin

Ali Koç 2 hafta önce işi bitirmiş! Mehmet Büyükekşi seçilmedi atandı hemen TFF’ye kayyum ata Ceferin

Fenerbahçe-St Gilloise maçı için Ülker Stad’ına gelen Ceferin ile özel bir görüşme yaptığı öne sürülen Ali Koç’un, UEFA Başkanı’na ‘Mehmet Büyükekşi seçilmiş değil atanmış bir başkan TFF’ye kayyum atanmalı’ sözlerini sarfettiği iddia edildi.

Fenerbahçe kulübüne yakınlığıyla bilinen Ahmet Konanc Samandıra’da yaşanan son dakika gelişmelerini duyurdu. İşte Konanc’ın gündeme damga vuran o açıklamaları…

ALİ KOÇ MEHMET BÜYÜKEKŞİ’Yİ ŞİKAYET ETTİ

UEFA Başkanı Ceferin Fenerbahçe-St Gilloise maçına geldi, Başkan Koç’un Mehmet Büyükekşi’yi Ceferin’e şikayet ettiği iddiası var. Söylentilere göre; Ali Koç’un Ceferin’e ‘TFF Başkanı Büyükekşi seçilmiş değil atanmış bir başkan onun için gereğini yapın’ demiş. Eğer Ceferin harekete geçerse TFF’ye kayyum atanacak. FİFA müfettişlerinin Türkiye’ye gelip TFF’yi incelemeye aldığı ve Türkiye’nin lisansını askıya alınacağı haberleri yalan. Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sevkleri yeni gelen görüntüler sebebiyle yapılmadı, PFDK bugün sevkleri açıklayacak. Sızdırılan rapora göre Trabzonspor’dan sevk edilecek isimler; Egemen Korkmaz, Muhammet Taha Tepe, akradite edilen kulüp personelleri. Fenerbahçe’den ise; Batshuayi, Osayi Samuel, Oosterwolde, İrfan Can Egribayat ve genç kaleci Furkan Akyüz sevk edilecek isimler olacak.

JORGE JESUS GEÇEN SENE SÖYLEMİŞTİ

Eğer bu sevklerden sonra Fenerbahçeli futbolculara ceza verirseniz şöyle bir senaryo oluşur. X bir takımın taraftarı deplasmana gider, sahaya girer kavga dövüş çıkar, futbolcular o kavgaya dahil olur hop haftaya cezalılar yoklar. Böyle bir karar olamaz kabul edilemez. Jorge Jesus bu ligin sportif gerçekliği yok dediği zaman kızıyorsunuz, Livakovic geri dönmek istemediğinde ‘aa ne olmuş ki’ tepkisi veriyorsunuz.

LİVAKOVİC’İN FOTOĞRAFINI GÖRDÜNÜZ MÜ?

Fenerbahçe maçından sonra İcardi’nin görüntüsü için Türkiye’yi ayağa kaldırdılar, yok Djiku yapmış yok direğe çarpmış. Livakovic’in milli takımda Modric ile çektirdiği bir fotoğraf var hala dudağı yara çenesinde iz var. Fenerbahçe camiası Livakovic’in bu durumunu İcardi kadar köpürtmedi.

AZİZ YILDIRIM 1 NİSAN’DA BASIN TOPLANTISI YAPACAK

Aziz Yıldırım 1 Nisan’da basın toplantısı düzenleyeceği, sayın Yıldırım’ın 2 Nisan’daki olağanüstü kongreye katılmayacağı öğrenildi. Fenerbahçe eğer ligden çekilirse Türk takımlarının puanları silinmeyecek, Avrupa kupalarına katılması beklenen takımların durumunda herhangi bir değişiklik olmayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN