Ali Koç, Aziz Yııldırım'ı hedef aldı! 'Örgüt lideri hakkında çelişkili açıklamaları var...'

Ali Koç, Aziz Yııldırım'ı hedef aldı! 'Örgüt lideri hakkında çelişkili açıklamaları var...'

Gelecek ay yapılacak seçimde Aziz Yıldırım ile yarışacak olan Ali Koç, Yıldırım'ı hedef aldı. Koç, Yıldırım'ın FETÖ hakkında çelişkili açıklamalara imza attığını öne sürdü.

Gelecek ay yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de Ali Koç, başkanlık için yarışacağı Aziz Yıldırım'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayarak 2014 yılından bu yana devam eden şampiyonluk hasretine son veremeyen Fenerbahçe, gelecek ay yeni başkanını seçecek. Kanarya'da Ali Koç ile Aziz Yıldırım başkanlık için yarışacak.

Mevcut başkan Koç, seçime sayılı günler kala Aziz Yıldırım'ı hedef alan açıklamalara imza attı. Yıldırım'ın FETÖ hakkında çelişkili açıklamalara imza attığını öne süren Koç, "Aziz başkanın örgüt lideri hakkında çelişkili açıklamaları var 2013'den sonra. Ama bak benim çizgim hep aynı. Doğru veya yanlış. Bir öyle bir böyle gitmiyorum." diye konuştu.

Koç ayrıca "Hayatta aptallar ve ölüler değişmez. Hepimiz değişiriz, bazen iyiye bazen kötüye. Son dönemde duyduklarımız, 'Şampiyon yapmaya geliyorum. Para, borç önemli değil.' gibi şeyler. Birden tüylerim diken diken oldu, o eski günlere çağrışım yapılıyor. Bizim korkumuz, bu kulübün 6 sene önce geldiği noktaya geri dönmesi. Bu yüzden bu mücadeleye girmeye karar verdim." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN