Ali Koç Fenerbahçe'yi ligden çekecek! Batshuayi ve Osayi Samuel 1 dakika ceza alırsa ipler kopacak

Ali Koç Fenerbahçe'yi ligden çekecek! Batshuayi ve Osayi Samuel 1 dakika ceza alırsa ipler kopacak

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra BTV kanalında geceye damga vuran açıklamalarda bulunan Ümit Özat, 'Eğer Osayi Samuel ve Batshuayi ceza alırsa Ali Koç Fenerbahçe'yi ligden çeksin' çağrısında bulundu.

Ünlü futbol yorumcusu Ümit Özat Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra çıkan olayları değerlendirdi. Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ali Koç'a çağrıda bulunarak 'Eğer bir tane oyuncu ceza alırsa Fenerbahçe'yi sahadan çek' ifadelerini kullandı.

ENİS DESTAN SENİ ALLAH ISLAH ETSİN

Trabzonspor'da seneye bir tane adam tutmam, Uğurcan Çakır da dahil. Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da Rams Park'ta oynanacak maça kadar puan kaybedeceklerini düşünmüyorum. Enis Destan maçtan önce Fenerbahçe marşını koymuş altına alaycı başka bir müzik koymuş, sen ne yapmaya çalışıyorsun? Daha geçen sene PTT 1.Lig'de oynuyordun. Bu kafayla gidersen 2B'ye gideceksin. Böyle yaparak Trabzonspor taraftarlarına yaranmaya mı çalışıyorsun? Futbolun kuralı; ayaklar çalışmadı mı çeneler çalışır Allah seni ıslah etsin kardeşim.

depophotos-18264254.jpg

SERDAR AZİZ NEDEN OYNADI ANLAMADIM?

İsmail Kartal'ın Serdar Aziz'le başlamasına bir türlü anlam veremiyorum. Belçika'daki maçtan sonra Oosterwolde'yi öve öve bitiremiyorsun, Avrupa devleri Oosterwolde'yi takip ediyor diyorsun ama Serdar Aziz'i oynatıyorsun, ben bu tercihten bir şey anlamadım.

LİVAKOVİC 8 MİLYON EURO'LUK KALECİ DEĞİL

2-2'den sonra İsmail Kartal'ın Serdar-Batshuayi değişikliği doğruydu, aynı değişiklikleri Rize deplasmanında da yapmıştı. Livakovic'in 8 milyon euro'luk futbolcu olmadığını aylar öncesinden söylemiştim. Livakovic'in 1 tane maç kurtardığı maçı hatırlamıyorum. Livakovic'in İrfan Can Eğribayat'tan bir farkı var mı?

depophotos-18264256.jpg

ALİ KOÇ FENERBAHÇE'Yİ LİGDEN ÇEKSİN

Osayi Samuel'e, Batshuayi'ye değil 1 maç 1 dakika ceza verirseniz Ali Koç bu takımı ligden çeksin. Hakem kamu görevlisi olduğu için dokunulmazlıkları var, ama futbolcuların, antrenörlerin yok. Bu olaylar planlı, tezgah. Türk futbolu artık bitmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (134)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
134 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN