Ali Koç şampiyonluk için kolları sıvadı! Kanarya'ya 38 milyon euroluk savunma oyuncusu: 10 yıl sonra ilk kez...

Ali Koç şampiyonluk için kolları sıvadı! Kanarya'ya 38 milyon euroluk savunma oyuncusu: 10 yıl sonra ilk kez...

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan Fenerbahçe, 38 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Kanarya, transferde 10 yıl sonra bir ilke imza atmak için ilk hamleyi yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 18. hafta karşılaşmasında deplasmanda İstanbul'un konuğu olacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sezonun ilk yarısında savunma hattında oldukça sıkıntı yaşayarak kalesinde 14 gol gören Fenerbahçe, 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer sezonunda savunma hattını güçlendirme kararı aldı.

Kanarya, 38 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sarı-lacivertli ekip, 10 yıl sonra transferde bir ilke imza atmak için girişimlere başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen Fenerbahçe, gözünü İngiltere'ye dikti. Kanarya, 38 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için resmen düğmeye bastı.

Menajerlerin İngiliz devi Manchester United formasını terleten 29 yaşındaki İsveçli stoperi Victor Lindelöf'ü Fenerbahçe'ye önerdiği iddia edildi.

Tecrübeli teknik adam İsmail Kartal'ın onay vermesi halinde sarı-lacivertli ekibin yıldız savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için İngiliz ekibine teklifte bulunacağı öne sürüldü. Haziran ayına kadar İngiliz deviyle sözleşmesi bulunan İsveçli savunma oyuncusu bu sezon 18 maçta görev alarak takımına 1 gol 1 asistlik katkı sundu.

TARİHE GEÇECEK

Yıldız futbolcunun güncel piyasa değerinin 18 milyon euro olduğu öğrenildi. İsmail Kartal'ın bu transfere onay vermesi halinde sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'un bu transferle bizzat ilgileneceği öne sürüldü.

Manchester United'ın futbolcusu Victor Lindelöf, travmatik bir nedenden dolayı ülkesi İsveç'e gitti | Goal.com Türkçe

Yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 38 milyon euro bonservis bedeli ödendi. İsveçli yıldız Fenerbahçe'ye imza atması halinde 10 yıl aradan sonra Fenerbahçe'ye imza atan ilk İsveçli futbolcu olarak tarihe geçecek.

Son olarak Samuel Holmén 2013 yılında Fenerbahçe'ye imza atmış ve 2014 yılında Fenerbahçe'den ayrılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN