Ali Koç 'tehdit' etti Galatasaray'da Erden Timur dönemi bitti: Bu kadar kirli bir ortamda artık ben yokum

Ali Koç 'tehdit' etti Galatasaray'da Erden Timur dönemi bitti: Bu kadar kirli bir ortamda artık ben yokum

Süper Kupa finali öncesi Beyaz Futbol'da Ertem Şener'in sorularını yanıtlayan Sinan Engin, 2 ay önce Erden Timur ile olan telefon görüşmesini anlattı. Timur'un sezon sonunda artık Galatasaray'da olmayacağını söyleyen Engin, Ali Koç hakkında ise 'TFF Başkanına kızıp ben bu maça çıkmıyorum demek büyük yanlıştır' ifadelerini kullandı. İşte Sinan Engin'in gündeme damga vuran o değerlendirmeleri...

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR MAÇA ÇIKALIM DİYOR

Galatasaray Şanlıurfa'da şampiyonluk kutlaması provası yaptı. Ali Koç Fenerbahçe taraftarını Süper Kupa'dan mahrum etmişti. Fenerbahçe sadece kongre üyelerinden ibaret değildir ki. Bunun vebali ileride çok ağır olur. Galatasaray taraftarları 'ben gider şovumu yapar kupamı alırım' diyor. Ama Fenerbahçeli taraftarlar, futbolcular aynı şeyi düşünmüyor. TFF Başkanı ve sistem yüzünden sen takımı sahaya çıkarmıyorsun. O zaman toplayın 180 tane imza kongreye gidin TFF'ye yeni bir başkan seçin.

ALİ KOÇ'A BU AKILLARI KİM VERİYOR?

Bu zamana kadar kulübe 300-350 milyon euro para veriyorsun sonra Süper Kupa'yı Galatasaray'a hediye ediyorsun! Neymiş Ali Koç, TFF Başkanı'na kızıyor ve maça çıkmıyor. Birine sinirlenip ben bu takımı Süper Kupa'ya çıkarmıyorum, ligden çekiliyorum, kupadan çekiliyorum denir mi? Ali Koç benim arkadaşım olsa 'sen napıyorsun başkan sana bu akılları kim veriyor?' derim.

ali-koc.jpg

TFF 1.Lig'e düşme ihtimali konuşulurken ben 'Sakın başkan, ezeli rakibin Bayern Münih'le, M.United'la oynarken sen kasaba takımlarıyla mı oynayacaksın, bu senin vizyonun' derler dedim. Mehmet Büyükekşi zaten senin bunları yapmanı istiyor. İsmail Kartal takımın başında olmayacak, bu görevi Murat Zeki Göle üstlenecek.

ERDEN TİMUR GELECEK SEZON YOK!

Alaçatıspor-Çeşmespor maçından önce yapılan şike pazarlığı Erden Timur'a yoruldu, Timur, Sezgin Gelmez'e 'Komedi, bu Türk futbolunun pisliği, kirliği' diyor. Fakat Erden Timur'un son derece yorgun ve bitkin olduğu belirtildi. Bana Erden Timur 2 ay önce artık olmayacağını, çok samimiyetsiz kötü bir ortam var artık ben yokum dedi.

erden-timur-isitfa.jpg

2 Nisan'da Fenerbahçe Kongresi'nde Erden Timur hakkında çok sert ifadeler kullanan Ali Koç, Galatasaray yöneticisi için "Fenerbahçe seni not etti. Sen camianda 3-5 gün popüler olabilirsin bu söylediklerinden dolayı ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince" sözlerini kullanmış bu sözler 'Ali Koç Erden Timur'u açık açık tehdit etmiştir' şeklinde yorumlanmıştı.

Galatasaray kulislerinden alınan bilgilere göre Başkan Dursun Özbek'in Erden Timur'u görevinde kalması için yoğun çaba sarfettiği, fakat Timur'un kararından dönmemesi halinde Özbek'in Abdürrahim Albayrak'ı getireceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (23)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
23 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN