Ali Koç yeniden başkan oldu! İşte Koç'a destek vermeyen tek Süper Lig kulübü

Ali Koç yeniden başkan oldu! İşte Koç'a destek vermeyen tek Süper Lig kulübü

Geçtiğimiz günlerde Ali Koç ile özel bir röportaj yapan Ertem Şener kendi Youtube kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin ligden çekilmeyeceğini belirten Şener, Süper Kupa maçına da değinirken, ünlü yorumcunun 'Ali Koç yeniden Kulüpler Birliği Başkanı oldu' sözleri oldukça dikkat çekti.

Beyaz Futbol yorumcusu ve moderatörü Ertem Şener, Ali Koç ile yaptığı görüşmenin perde arkasını araladı. Kendi Youtube kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Şener, Ali Koç'un yeniden Kulüpler Birliği Başkanı olduğunu söylerken, ünlü yorumcunun 'Tam 18 kulüp başkanın arkasında durdu, Koç'a sadece Galatasaray destek vermedi' ifadeleri oldukça dikkat çekti. İşte Ertem Şener'in değerlendirmeleri...

ALİ KOÇ YENİDEN KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANI...

Ali Koç Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa etmişti, Süper Lig'de 18 kulüp Ali Koç'a destek verdi sadece Galatasaray destek vermedi. Kulüpler Birliği'nden 'Fenerbahçe kesinlikle ligden çekilmesin, kümeye düşmesin' kararı çıktı. Ali Koç'a 'yapma başkan, böyle bir konuda size destek vermeyiz' dendi. Ali Koç Kulüpler Birliği'nden istifa konusunu biraz daha düşünecekmiş, ama sayın Koç'un kararını bir daha gözden geçireceğini düşünüyorum. Ali Koç sezon sonuna kadar Kulüpler Birliği Başkanlığına devam edecek.

SAMANDIRA'DA MÜCADELE EDELİM ŞAMPİYON OLALIM FİKRİ

Ali Koç Samandıra'da İsmail Kartal ve futbolcularla bir toplantı yapacak. Teknik heyet olsun yıldız oyuncular olsun kümeye düşme, ligden çekilme ya da başka bir lige gitmek istemiyor, Samandıra 'mücadelemize devam edelim şampiyon olalım' fikrinde ısrar ediyor. Fenerbahçe Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkabilir, ya da hiç gitmeyebilir.

ULUSLAR ARASI ARENADA GÖRÜŞÜRÜZ

Ali Koç eğer bize PFDK'dan ceza gelirse uluslar arası arenada görüşürüz bunun sonun sonucuna katlanırlar diyor, bunun bedelini ödetiriz diyor. Ali Koç Fenerbahçe'ye yapılan operasyon Pendikspor maçındaydı fakat Trabzonspor maçına sirayet etti bu bilgisini paylaştı. Bazı yabancı futbolcuların takımdan ayrılmak istediğini paylaştı.

640x360.jpg

Ali Koç 10 yıldır şampiyon olamadıysak bunun sebebi kadro mühendisliği transferler değil diyor ama ben bunu kabul etmiyorum. Ali Koç ilk başkan seçildiğinde Cocu'yu neden getirdi? Yapılan saçma sapan transferler ne olacak?

Erden Timur'u yalan makinesine bağlayın makine bozulur diyor. Galatasaray'ı hem siyaset hem TFF koruyor. Ali Koç'a 18 kulüp destek veriyor, ligde kalın düşmeyi aklınızdan bile geçirmeyin diyor Ali Koç 'Fenerbahçe yalnızlaştırıldı' diye açıklama yapıyor!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN