Ali Koç yılın bombasını patlatıyor! Real Madrid'in efsane ismi Fenerbahçe'ye geliyor! 433 gol 200 asist: Yer yerinden oynayacak

Ali Koç yılın bombasını patlatıyor! Real Madrid'in efsane ismi Fenerbahçe'ye geliyor! 433 gol 200 asist: Yer yerinden oynayacak

Sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de Ali Koç, yılın bombasını patlatmak için harekete geçti. Gelecek ay, Aziz Yıldırım ile başkanlık yarışı verecek olan Koç, seçimi kazanması halinde Real Madrid'in efsane ismini Fenerbahçe'ye transfer edecek.

Trendyol Süper Lig'de 20203-2024 sezonunu ikinci sırada tamamlayarak şampiyonluk hasretine son veremeyen Fenerbahçe, sezonun sona ermesiyle yeni sezonun takviye operasyonuna başladı. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, Real Madrid'in efsane ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Gelecek ay yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya'nın eski başkanı Aziz Yıldırım ile başkanlık için yarışacak olan Ali Koç, bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Sarı-lacivertli ekibin başkanı, seçimden zaferle ayrılması halinde Real Madrid'in efsane ismi Karim Benzama'yı Fenerbahçe'ye transfer edecek. Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Kanarya, geçen sezon yaz transfer döneminde bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Boşnak süper yıldız Edin Dzeko ile yollarını ayıracak.

Boşnak yıldız ile ayrılık kararı alan sarı-lacivertli ekip, yeni golcüsünü ise şimdiden belirledi. Kanarya, Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad formasını terleten Fransız süper yıldız Karim Benzama'nın transferi için harekete geçti.

Sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç, Suudi Arabistan'dan ayrılmak isteyen Karim Benzema ile Samos Adası'nda bir araya geldi.

Arap ekibiyle 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan Fransız süper yıldız, bu sezon görev aldığı 29 karşılaşmada 13 gol 8 asiste imza attı. 36 yaşındaki süper yıldız futbol kariyeri boyunca ise 825 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 433 gol 200 asiste imza attı.

Başkan Koç'un seçimi kazanması halinde Benzama'nın Fenerbahçe'ye transfer olabileceği öne sürüldü. 2009 yılında 35 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer olan yıldız golcü, geçtiğimiz yaz transfer döneminde bedelsiz olarak İspanyol ekibinden ayrılmıştı.

Karim Benzema happy at Al Ittihad amid exit speculations

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN