Ali Koç yüzyılın bombasını patlatıyor! Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu

Ali Koç yüzyılın bombasını patlatıyor! Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu

Sezon sonu yapılacak seçimde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Ali Koç, yüzyılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor. İsmail Kartal ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-lacivertli ekibin yeni hocası şimdiden belli oldu.

Trendyol Süper Lig'deki şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe, sezon sonunda İsmail Kartal ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki ay gerçekleşecek olan seçimde başkanlığa aday olduğunu duyuran Ali Koç, yüzyılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Başkan Koç, seçimden zaferle ayrılması halinde İsmail Kartal ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekibin başkanı, son olarak İtalyan devi Roma'da görev alan Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile masaya oturdu.

Gazeteci Yusuf Kenan Çalık'ın haberine göre; 61 yaşındaki tecrübeli teknik adam gelecek sezon Fenerbahçe'yi çalıştıracak. Çalık, "Yeni sezonda Fenerbahçe'nin teknik direktörü çok yüksek ihtimalle Jose Mourinho olur." diye konuştu.Roma, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun görevine son verdi | Euronews

Bu sezon Roma'nın başında 28 karşılaşmada görev alan 61 yaşındaki teknik adam, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet 6 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 1,61 puan ortalaması yakaladı.

Ocak ayından bu yana takım çalıştırmayan Portekizli hocanın Fenerbahçe'ye imza atmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü. Portekizli çalıştırıcı daha önce Chelsea, Real Madrid ve İnter gibi dünya devlerini çalıştırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN