Ali Koç'a masayı devir baskısı: Madem ertelemiyorlar Süper Kupa finaline çıkmayalım başkanım

Ali Koç'a masayı devir baskısı: Madem ertelemiyorlar Süper Kupa finaline çıkmayalım başkanım

UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçı öncesi Süper Kupa finalinin ertelenmesini isteyen, fakat Galatasaray'ın bu teklife sıcak bakmaması üzerine TFF'den olumsuz yanıt alan Fenerbahçe'de, üyelerin Ali Koç'a 'Süper Kupa finaline çıkmayalım' önerisinde bulunduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe, yoğun fikstürden ziyade UEFA Konferans Ligi'nde oynayacağı çeyrek final ilk maçı öncesinde Süper Kupa finalinin ileri bir tarihe ertelenmesi için TFF'ye başvurmuş, TFF, Galatasaray'ın bu teklifi kabul etmemesi üzerine '7 Nisan' kararını değiştirmemişti. Yaşanan sıcak gelişmeler üzerine TFF'nin Sarı Lacivertli kulübe yeni bir teklifle geldiği ortaya çıktı. İşte o gelişmeler...

MOSTUROĞLU - KİĞILI - SELİM SOYDAN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Sarı-Lacivertli Yönetim, 2 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Divan Kurulu öncesi önceki akşam Faruk Ilgaz Tesisleri'inden iftar verdi. Organizasyona başta eski yöneticiler olmak üzere camianın önemli isimleri davet edildi. Katılım, beklenenden de yüksek oldu. Yönetimin davetine Şekip Mosturoğlu, Abdullah Kiğılı, Necdet Ersoy, Hulusi Belgü, Selim Soydan, Atilla Kıyat, Ozan Balaban, Davut Dişli, Hamdi Akın, Mehmet Karasu, Orhan Demirel, Rahmi Eyüboğlu ve Ali Koç'un aday olmaması halinde başkanlık için yarışacağını açıklayan Sadettin Saran gibi isimler icabet etti.

MADEM ERTELEME TALEBİMİZ KABUL EDİLMEDİ...

Ali Koç ve yöneticilerin gece boyunca tüm konukların masalarına giderek kendileriyle fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Yönetim, 2 Nisan öncesi yapılan çalışmaları üyelerle paylaştı. Başkan Koç'un yemeğin ardından da genel bir konuşma yaptığı ve neden Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını bir kez daha detaylarıyla açıkladığı öğrenildi. Bazı üyelerinde söz alarak fikirlerini belirttiği, bir üyenin, "Süper Kupa'nın, Fenerbahçe ile Galatarasay arasında oynanması dışında bir önemi yok. Madem Avrupa maçımız öncesi erteleme talebimiz kabul edilmedi, o zaman finale çıkmayalım" önerisinde bulunduğu kaydedildi.

ALİ KOÇ YOĞUN KATILIMDAN OLDUKÇA MEMNUN KALDI

İftara katılanların neredeyse tamamının, 2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kurul'da yönetime destek vereceklerini dile getirdikleri öğrenildi. İftar davetine hem katılımın yüksek olması hem de gelen destek sözünün Ali Koç ve kurmayları tarafından memnuniyetle karşılandığı kaydedildi. Kulübün internet sitesinden dün yayınlanan mesajda, "Tarihi kongremiz öncesi kulübümüzün yanında olan, geçmiş dönemlerde Fenerbahçemiz'e hizmet etmiş değerli yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz" denildi.

TFF'DEN FENERBAHÇE'YE YENİ TEKLİF

TFF'den Sarı-Lacivertliler'e yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı. Buna göre, iki Olympiakos mücadelesinin arasında Karagümrük ile oynanacak lig müsabakasının ertelenmesi teklif edildi.

ALİ KOÇ MASAYI DEVİRDİ

Ancak Fenerbahçe'nin bu öneriyi geri çevirdiği öğrenildi. Yunanistan Futbol Federasyonu, 14 Nisan'dan Olympiakos'un PAOK ile oynayacağı maçı ertelemişti.

66052caf001ffacbe5702a90.webp

Fenerbahçe Kulübü'nü yakından takip eden Devrim Zengi TFF'nin Fenerbahçe'ye yeni teklifle gelmesi üzerine Ali Koç'un tabiri-i caizse masayı devirdiğini söylerken, ünlü muhabirin 'Sen Fenerbahçe'nin en önemli maçlarından biri olan Olympiakos deplasmanından önce Süper Kupa maçını ertelemiyorsun sonra diyorsun ki gelin Fatih Karagümrük maçınızı iptal edelim. Ali Koç da bu teklife karşılık 'yok kardeşim biz çıkıp maçımızı oynayacağız' sözleri oldukça dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN