Ali Koç'un kurtarmaya çalıştığı 2 yıldızı açıkladı: Bunları daha önce de yapmışlardı

Ali Koç'un kurtarmaya çalıştığı 2 yıldızı açıkladı: Bunları daha önce de yapmışlardı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra kendi Youtube kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan ve Sarı Lacivertli iki futbolcuyu hedef alan Serdar Bali, Ali Koç'a çağrıda bulunarak 'Trabzon'a gelmediğin için yaşananları bilmiyorsun' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Eğribayat hakkında çok sert sözler sarfeden Serdar Bali, Ali Koç'a seslenerek 'Sözleşmelerini feshetmen gereken oyuncuları kral yaptınız' serzenişinde bulundu. İşte Bali'nin gündeme damga vuran o ifadeleri...

OLAYLARIN FİTİLİNİ ATEŞLEYEN FUTBOLCULAR MERT HAKAN VE İRFAN CAN EĞRİBAYAT'TIR

Mert Hakan Yandaş Galatasaray'a söz verdi Fenerbahçe'ye kaçtı. Fenerbahçe'de kendisine yer bulamadı, oynayamayınca taraftarla yaranmak için bir takım hareketler yapıyor, ona bunu çok görmüyorum Mert Hakan böyle davranmak zorunda. Pendikspor maçından Ali Koç'un Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesini iptal etmesi gerekiyordu. Sonra ne oldu? Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de daha fazla kral oldu.

18264439.jpg

Fenerbahçe maçına kadar dolmayan stat birden o maçta dolmaya başladı. Abdullah Avcı'nın futbolunu beğenmedikleri için gelmediklerini söylüyorlar, peki Avcı Fenerbahçe maçında mı Trabzonspor'a futbol oynatacaktı?

ALİ KOÇ MAÇA GELMEDİĞİ İÇİN BİLMİYOR

Maçta Uğurcan Çakır uyuyordu, Uğurcan maça konsantre değildi. Fenerbahçe golü atar atmaz İrfan Can Eğribayat ve Mert Hakan Yandaş'ın tribünlere dönüp Pendik maçında yaptığı hareketleri yapmaya başladılar, tribünler bunları görünce bir anda maç elektriklendi. Ali Koç maça gelmediği için bilmiyor bunları.

TRABZONSPOR TARAFTARLARI BU DEĞİL

Trabzonspor taraftarlarından utandım. Bağırın çağırın tezahürat edin ama futbolcuların kafasına su atamazsınız, sahaya meşale atamazsınız biz bu değiliz, Trabzonspor taraftarları bu değil. Eğer Halil Umut Meler hakem olsaydı maçı 55.dakikada tehir ederdi. Maç 2-2'ye nasıl geldi? Fenerbahçeli futbolcuların kafasına su şişeleri ata ata.

İrfan Can Eğribayat Göztepe Trabzonspor maçlarında da aynısını yapıyordu senin Trabzonspor'a karşı bir takıntın var. Şimdi bakıyorum Ali Koç; İrfan Can'ı, Osayi Samuel'i kurtarmaya çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN