Ali Koç'un taş üstünde taş bırakmayacak operasyonunu açıkladı: Zajc kadro dışı kalacak sağlık heyeti kovulacak

Ali Koç'un taş üstünde taş bırakmayacak operasyonunu açıkladı: Zajc kadro dışı kalacak sağlık heyeti kovulacak

Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Serdar Ali Çeliker, Olympiakos'a kaybedilen 3-2'lik maçtan sonra Neo Spor kanalında yaptığı açıklamalarla yine gündeme damga vurdu. İşte ünlü yorumcunun 90 dakika değerlendirmeleri...

UEFA Konfederasyon Kupası çeyrek final ilk maçında Olympiakos deplasmanında 3-0 geriye düşmesine rağmen Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle umudunu Kadıköy'e taşıyan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın oyuncu tercihleri ve teknik heyetine büyük bir tepki bir tepki oluştu. 90 dakikanın ardından Serdar Ali Çelikler 'Neo Spor' kanalında çok önemli açıklamalarda bulunurken, ünlü yorumcunun 'Ali Koç'un İsmail Kartal ve sağlık heyetine operasyon yapması lazım' sözleri oldukça dikkat çekti. İşte Çelikler'in değerlendirmeleri...

ALİ KOÇ İSMAİL KARTAL VE EKİBİNE EL KOYMALI

Başkan takıma el koymalı. Ali Koç başkanlığını göstermeli. İsmail Kartal ve onun 3. sınıf ekibi Fenerbahçe için yeterli değiller. 1- Fenerbahçe sezona, hatta ligin 2. yarısına ne diye başladı? 4 kupa hedefi. Dört kupanın birincisinden elendin. Türkiye Kupası'ndan bilerek elendik dediler. İkinci kupa Galatasaray'a hediye edildi. Süper Kupa maçı öncesi İsmail Kartal, Sercan Hamzaoğlu'na açıklama yaptı ve dedi ki 'Biz bu maçı oynamak istemiyoruz' neden dedi bunu İsmail Kartal? Çünkü biliyor ki takımın yarısı sakat. Şu anda 4 hedefin ikisinden adeta hiç mücadele etmeden ayrılıyorsan, Olympiakos maçına nasıl çıkmalıydın? Bomba gibi. PFDK her hafta perşembe günü cezaları açıklıyor, bunu bile algı yaratarak 'bakın çok kritik bir maç öncesi cezaları açıkladılar' diye ortalığı ayağa kaldırdılar.

gk5-4dnw0aadl03.jpg

SAĞLIK HEYETİNİ GÖNDERİN

Bu maçtan sonra Fenerbahçe hakkında 'Ne oldu? Demek ki Galatasaray karşısına çıksaydınız 5 yerdeniz' deniyor. Aykut Kocaman 'bizi Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyenlere yarı finalden selam olsun' dedi, İsmail Kartal'ın da bunu demesi lazımdı. Olympiakos gibi bir takıma 'evlatlarınla' yenildin, sen Kadıköy'de 2 farklı yenebilecek misin Olympiakos'u? Tur yüzde 65 Olympiakos'un. 4 kupa ile yola çıktın '0' çekebilirsin. 4'te 0 olursa Ali Koç başkan olamaz. Ben Ali Koç'un yerinde olsam İsmail Kartal ve oyunculara operasyon yapardım, önce Zajc'ı kadro dışı bırakırdım, sağlık heyetini gönderirdim.

gk5-8etwgaaurrf.jpg

ALİ KOÇ MARİO BRANCO'YU ÇAĞIRIP HEPSİNİ KOVSUN

Cengiz Ünder en son maçın 10 Mart'ta oynamış yani 1 ay yok. Cengiz Ünder organ nakli mi oldu! King'in en son oynadığı maç 7 Şubat. Tadic sürekli oynadığı için zorlanıyor, King olsaydı bazı maçlarda Tadic'i dinlendirbilirdin. Ferdi Kadıoğlu, Batshuayi, Fred, İsmail Yüksek en son 24 gün önce maça çıkmışlar. Ya zemin çok kötü, ya da sağlık heyeti çok kötü. Fenerbahçe'de giden gelmiyor. Ferdi'yi 30 milyon euro'ya satacağız diyorlar, devre arasında Oosterwolde için 20 milyon euro'luk teklif geldi, bu sakatlıktan sonra gitti 15 milyon euro. 20 Everton'dan, 15 İnter'den teklif aldı Oosterwolde. Becao'ya hemen hemen 10 milyon euro verdin ideal stoper hattında sadece 8 maç oynamış. İsmail Kartal'ın ekibine bu gece müdahale lazım. Hemen Ali Koç Mario Branco'ya çağırıp bu teknik ekibin fizik antrenörlerinin hepsini kovuyorum de ve yeni bir ekip kur.

FENERBAHÇE 4 FUTBOLCUYLA 2 GOL ATTI

Sen Krunic ve Zajc'la nasıl başlarsın, nasıl 62 dakika devam edersin! Ferdi, Fred, Osayi ve İsmail'le 2 tane gol attılar Olympiakos'a. Ali Koç Antalya'da 7 tane hastane almış hayırlı olsun, bu kadar hastanesi olan bir başkan böyle bir sağlık heyetiyle çalışır mı? Giresunspor'da oynan Chiquinho'dan yenilen gol nedir? Jovetic'ten yenilen gol tam bir kova kaleci golü, bir de topu içeri atıyor Livakovic. Süper Kupa maçına çıkmayan İsmail Kartal bu maçta çata çat oynaması lazımdı. Konferans Ligi'nde final oynaman lazım bunu ne zaman anlayacaksın İsmail Kartal? Bak Türkiye'de bize böyle operasyon çekiyorlar ama Avrupa'da bakın biz ne yapıyoruz demelisin.

gk5-6azwuaeluhy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (36)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
36 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN