Allah’tan kork İsmail Kartal Trabzonspor maçından sonra 24 günde 1 maça çıktın

Allah’tan kork İsmail Kartal Trabzonspor maçından sonra 24 günde 1 maça çıktın

(FB Haberleri) UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile Georgios Karaiskakis Stad'ında karşı karşıya gelen Fenerbahçe Yunan ekibine 3-2'lik skorla kaybetti. Maçtan sonra Serdar Ali Çelikler, İsmail Kartal'ı topa tutarken, ünlü yorumcunun Ali Koç'a tarihi çağrıda bulunması ise dikkatlerden kaçmadı.

Olympiakos-Fenerbahçe maçından sonra 'Neo Spor' kanalında İsmail Kartal'ı ve teknik heyetini sert bir dille eleştiren Serdar Ali Çelikler, canlı yayında Ali Koç'a çağrıda bulunarak 'Eğer bu gece darbe yapmazsan 2 kupa da gidebilir' sözlerini sarfetti. İşte Çelikler'in değerlendirmeleri...

ALİ KOÇ EĞER ROT BALANS AYARI VERMEZSE...

24 günde 1 maç oynadı bu takım. İsmail Kartal'ın fizik ekibi yeterli değil, analiz ekibi yeterli değil, teknik heyeti yeterli değil. '3 günde bir maç oynuyoruz' diyorsun en son Adana Demirspor maçı oynadın aradan 18 gün geçmiş. Eğer Ali Koç İsmail Kartal'a gerekli rot balans ayarını vermezse hem kupadan olacak hem şampiyonluktan olacak. Gördüğünüz gibi Szymanski skorer değilmiş en son golünü 10 Şubat'ta atmış. Türkiye Ligi 22. - 23. hafta başlar bunu bilmeyen yoktur. Zimbru'ya gol atmak kolay. Çağlar Söyüncü kötü, Becao kötü, Livakovic kova kaleci golü yedi. Çağlar Söyüncü 4 yıldan beri hep geriliyor. Zaten geriden topla çıkma fikrini bize kim aşıladıysa Allah onun belasını versin.

gk5-7cdwkaad-f2.jpg

ARTIK İSMAİL KARTAL HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM

Dünyanın en iyi Regista'sı kim? Hakan Çalhanoğlu, dünyanın halinin düşünün. Regista orta saha anlayışı artık bitti, kalmadı. Orta sahada dribbling yapıp gidemeyen topçu almayın, transfer etmeyin. Şu King'i gönderip bir kanat forvet alın dedik anlatamadık, Crespo'yu satmayın dedik anlatamadık, devre arasındaki transferlerle takım zayıfladı dedik anlatamadık, bu kadar sakatlıkla sağlık heyetinin yetersiz olduğunu anlatamadık, Szymanski'nin skorer olmadığını anlatamadık... Olympiakos rövanşta en az 1 gol atar mı? Bence atar. O zaman Fenerbahçe'nin 3-1 yenmesi lazım, yenebilir mi? Tur yüzde 60-65 Olympiakos'un diyebilirim. Allah’tan kork İsmail Kartal, 24 gündür maç yapmayan bir takımın neden bu kadar sakatı var? İsmail Kartal hakkında artık konuşmak istemiyorum, Ali Koç'un 'bıçağı' kesmesi lazım.

gk6khsywkaaoezo.jpg

OOSTERWOLDE SEZONU KAPATTI

Ali Koç'un İsmail Kartal'a 'fizik ekibinden Ahmet'i, Mehmet'i, Ertuğrul Karanlık'ı kovdum, Zajc'ı kadro dışı bıraktım' demesi lazım. Eğer İsmail Kartal 'başkanım yapma etme' derse, Koç'un 'çekilebilirsin hocam' demesi lazım. Krunic, Zajc iyi futbolcu değil. Ali Koç öyle bir darbe yapmalı ki herkes kendine gelecek. Ali Koç'un teknik heyet ve futbolcularına 'herkesi karşıma aldım, kellemi koltuğuma aldım, herkes beni suçluyor, Türkiye'nin en fazla işaret edilen adamı oldum' demesi lazım. Crespo'nun satışı büyük hataydı orada Ali Koç ve Mario Branco büyük hata yaptı, Krunic'in transfer edilmesi Fenerbahçe'nin zayıflamasına neden oldu. Oosterwolde'de esneme olsa bile 6 hafta sahalardan uzak kalır, Jayden sezonu kapattı, inşallah kopma olmamıştır.

Ali Koç aday olursa Sadettin Saran aday olmaz, genel kurulda başkana karşı büyük tepki var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN