Alper Potuk'a sosyal medyada Danla Bilic uyarısı

Alper Potuk'a sosyal medyada Danla Bilic uyarısı

Twitter'da Danla Bilic adıyla yer alan bir kullanıcı, yaptığı paylaşımlar ve attığı mesajlarla ünlü futbolcuları kandırıyor ve bunları sosyal medyada paylaşıyor. Bilic'in kurbanları arasında sadece Türkler değil, Avrupalılar bile var.

Sosyal medya iyi kullanılırsa yediden yetmişe herkes için çok önemli bir koz haline geliyor. Twitter ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarını doğru kullanmayı başaran kişiler dünya çapında şöhret, para ve güç sahibi dahi olabiliyor. Ama yanlış kullanılırsa başınıza olmadık işler açabiliyor.

Yıldız futbolcularla dalga geçiyor

'90min.com'un haberine göre, Twitter'da Danla Bilic adıyla yer alan bir kullanıcı, yaptığı paylaşımlar ve attığı mesajlarla futbolcuları kandırıyor ve yazışmaları sosyal medyada kullanıyor. Sadece Türkiye'de değil, yurtdışında oynayan Türk futbolcularla da dalga geçen kullanıcının paylaşımlarından bazıları...

16-01/29/1.jpeg

16-01/29/2.jpeg

16-01/29/3.jpeg

16-01/29/4.jpeg16-01/29/5.jpeg
16-01/29/6.jpeg

Danla Bilic'in bu paylaşımlarının ardından taraftarlardan da özel istekler gelmeye de başladı. Bir Fenerbahçeli taraftarın isteği ise şöyle:

16-01/29/7.jpeg

Taraftarlar sadece Danla Bilic'ten değil, bu tuzağa düşen futbolculardan da isteklerini dile getirmekten çekinmiyorlar...

16-01/29/8.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN