Altay Bayındır gönlünü o isme kaptırdı! Kendisinden 7 yaş büyük

Altay Bayındır gönlünü o isme kaptırdı! Kendisinden 7 yaş büyük

Sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Altay Bayındır, gönlünü o isme kaptırdı. Yıldız futbolcunun sevgilisinin kendisinden 7 yaş büyük olması ise herkesi şaşırttı.

Spor Toto Süper Lig'i lider Galatasaray'ın arkasında tamamlayan Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak olan Altay Bayındır, 2012 yılında vizyona giren "G.D.O. KaraKedi" filminde 'Elmas' karakterine hayat vererek yıldızı paralayan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk'a kaptırdı.

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'ın haberine göre; Kendisi gibi oyuncu olan Mustafa Merç Koç’tan geçen yıl ayrılan Pamuk, aradığı aşkı Fenerbahçe’nin milli kalecisi Altay Bayındır’da buldu. Ünlü çiftin yaklaşık üç aydır birliktelik yaşadığı öğrenildi.

Bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle operasyon geçiren ve son maçlarda kadroda yer alamayan 25 yaşındaki futbolcuyla 32 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk’un yaklaşık 3 aydır gözlerden uzak ilişki yaşadıkları öğrenildi. Ünlü çiftin birlikte tatile çıkmaya hazırlandığı belirtildi.

Melisa Aslı Pamuk, son olarak FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Ego' adlı dizide 'Sibel Koraslan' karakterine hayat vermişti.

Sürpriz ikili... Altay Bayındır’ın ‘Pamuk’ aşkı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN