Altay Bayındır Süper Lig'e geri dönüyor! Fenerbahçe taraftarını kızdıracak hamle! Yeni takımı herkesi hayrete düşürdü...

Altay Bayındır Süper Lig'e geri dönüyor! Fenerbahçe taraftarını kızdıracak hamle! Yeni takımı herkesi hayrete düşürdü...

Manchester United formasını terleten 25 yaşındaki eldiven Altay Bayındır, Süper Lig'e geri dönüyor. Tecrübeli eldivenin yeni durağı herkesi hayrete düşürdü.

Sezon başında 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak İngiliz devi Manchester United'a transfer olan milli eldiven Altay Bayındır, Süper Lig'e geri dönüyor. Tecrübeli eldivenin yeni durağı herkesi şaşırttı.

Manchester United'a transfer olduğu günden bu yana beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan milli eldiven Altay Bayındır, İngiltere'ye veda etmeye hazırlanıyor. 25 yaşındaki eldivenin yeni durağı ise şimdiden belli oldu.

Bu sezon İngiliz devinde yalnızca 1 karşılaşmada görev alarak yedek kulübesine mahkum olan milli eldiven İngiliz ekibine veda etme kararı aldı.

Akşam'ın haberine göre; Sezon sonunda Uğurcan Çakır ile yollarını ayırması beklenen Trabzonspor, Altay Bayındır'ı Uğurcan Çakır'ın alternatifi olarak belirledi. Karadeniz ekibinin Altay Bayındır için Manchester yönetimi ile masaya oturduğu, söz konusu görüşmenin ise olumlu geçtiği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 25 yaşındaki eldivenin İngiliz devinde mutsuz olduğu bu nedenle de Trabzonspor'un teklifine sıcak baktığı iddia edildi. Karadeniz ekibinin, tecrübeli file bekçisini bir yıl kiralık olarak daha sonrasında ise zorunlu satın alma ile kadrosuna katmayı planladığı ileri sürüldü.

Milli eldivenin Trabzonspor'a transfer olma konusunda büyük heyecan duyduğu, bordo-mavili ekibin patronu Abdullah Avcı'nın da Altay Bayındır'ın transferine sıcak baktığı iddia edildi.

Altay Bayındır - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN