Ancelotti o şansı verecek! Arda Güler'in ter dökeceği maç belli oldu

Ancelotti o şansı verecek! Arda Güler'in ter dökeceği maç belli oldu

Kanarya'dan Madrid'e rekor ücretle transfer olan genç yıldız Arda Güler'in nihayet sakatlıkları son buldu. Madrid'in teknik adamı Ancelotti, eflatun-beyazlı formayı terletecek olan Güler'e sahada şans verecek. Güler'in 3 Ocak tarihinde Santiago Bernabeu'da oynanacak olan Mallorca maçında son dakikalarda da olsa forma giymesi bekleniyor.

Real Madrid'e transfer olduğu geçtiğimiz yazdan bu yana üst üste sakatlıklar yaşayan ve henüz İspanyol takımında maça çıkamayan Arda Güler'den sevindirici haber geldi.

İspanyol gazetesi Marca'nın haberine göre, Madrid yetkilileri Arda Güler için şans vermeyi düşünüyor. Takım arkadaşları Noel tatilindeyken antrenmanlara erken başlayan genç futbolcu, son olarak bir buçuk ay önce sağ bacağından yaşadığı sakatlığını da geride bıraktı.

ÇARŞAMBA GÜNÜ SAHADA TER DÖKECEK

Real'in son antrenmanına katılan Türk oyuncu, idman boyunca takımla birlikte çalıştı. Bir aksilik olmazsa 18 yaşındaki futbolcunun, 3 Ocak Çarşamba günü Santiago Bernabeu'da oynanacak olan Mallorca maçında son dakikalarda da olsa forma giymesi bekleniyor. Planlamaya göre Arda, 6 Ocak'ta İspanya 4. Lig takımı Arandina'ya karşı oynanacak Kral Kupası maçında ise daha fazla sahada kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN