Anderson Talisca herkesi şaşırttı! Yeni takımını resmen açıkladı: Futbol hayatına o takımda devam edecek!

Anderson Talisca herkesi şaşırttı! Yeni takımını resmen açıkladı: Futbol hayatına o takımda devam edecek!

Adı önce Beşiktaş daha sonrasında ise Galatasaray ile anılan Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Anderson Talisca, herkesi ters köşe yaparak yeni takımını açıkladı. Yıldız orta saha, futbol hayatına o takımda devam edeceğini duyurdu.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana ismi Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr formasını terleten Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca'nın yeni durağı herkesi şaşırttı. Yıldız futbolcu, futbol hayatına o takımın forması altında devam etmek istediğini açıklayarak herkesi ters köşe yaptı.

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr formasını terleten Anderson Talisca'nın Beşiktaş ile görüşmelerde bulunduğu öğrenilmiş ancak siyah-beyazlı ekip tarafından yapılan açıklamaya bu transferden vazgeçildiği açıklanmıştı.

Beşiktaş'ın Talisca'dan vazgeçtiğini açıklamasının hemen ardından Brezilyalı futbolcunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray'a imza atacağı öne sürülmüştü. Galatasaray'a imza atmasına kesin gözüyle bakılan Brezilyalı yıldız yaptığı açıklamayla yeni takımını açıklayarak herkesi ters köşe yaptı. Yıldız futbolcu, futbol hayatına o takımda devam edeceğini duyurdu.

Al Nassr formasını terleten Brezilyalı yıldız, kulübünde mutlu olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğini açıkladı. Talisca açıklamasında "Al Nassr taraftarları, yalan haberlere inanmayı bırakın. 2026'ya kadar sözleşme yeniledim. Ayrılmam için bir neden yok. Kimseyle pazarlık yapmıyorum. Kulübün beni bırakmaya da niyeti yok ve rakamlar yalan söylemez. Burada mutluyum. Hiçbir yere gitmek istemiyorum. Bu ülkede ailemle mutluyum" dedi.

2016-18 yılları arasında kiralık olarak Beşiktaş formasını terleten 29 yaşındaki golcü futbolcu siyah-beyazlı forma altında 80 maçta görev alırken takımına 37 gol 14 asistlik katkı sunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN