Ankaragücü'nü 4 golle geçen Trabzonspor'da Abdullah Avcı beklentilerin altında kaldı: Sadece 3 galibiyet...

Ankaragücü'nü 4 golle geçen Trabzonspor'da Abdullah Avcı beklentilerin altında kaldı: Sadece 3 galibiyet...

Ekim ayından bu yana Trabzonspor'un başında yer alan Abdullah Avcı, bu sezonu ilk 10'da tamamlayan takımlara karşı sadece 3 galibiyet alarak beklentilerin altında kaldı. Fırtına, ligi ilk 10'da bitiren takımlara karşı toplamda 7 yenilgi aldı.

FURKAN UZUN

Trendyol Süper Lig'in son haftasında evinde ağırladığı Ankaragücü'nü 4-2 mağlup eden Trabzonspor, sezonu 3. sırada tamamladı. Sezonun ilk yarısında Adana Demirspor karşısında alınan yenilgi sonrasında takımın başına geçen Abdullah Avcı, bordo-mavili ekibin bu sezonu 3. sırada tamamlamasına rağmen beklentilerin altında kalan bir performansa imza attı.

Trabzonspor'daki ikinci dönemini yaşayan Abdullah Avcı, bu sezon bordo-mavili ekibin başında 5 derbi karşılaşmasına çıkarken yalnızca 1 galibiyet alarak derbi karşılaşmalarında 3 puan elde etti. Tecrübeli teknik adam bu sonuçla son 21 yılda Trabzonspor'un başında 'en az 5 derbi maçında görev alan teknik adamlar' arasında "en başarısız teknik adam" oldu.

Avcı ayrıca, bu sezon ligi ilk 10 sırada tamamlayan takımlarla toplamda 13 kez karşılaştı. Tecrübeli teknik adam bu karşılaşmalarda yalnızca Alanyaspor, Başakşehir ve Fenerbahçe'yi mağlup ederek 3 galibiyet elde etti.

Fırtına, bu sezon ligi ilk 10'da tamamlayan takımlara karşı Avcı yönetiminde mücadele ettiği 13 karşılaşmada toplamda 12 puan elde ederek 0,92 puan ortalaması yakaladı.

Bordo-mavili ekip, ligi ilk 10'da tamamlayan takımlar baz alındığında Galatasaray, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Beşiktaş, Sivasspor, Alanyasppor ve Rizespor'a mağlup olarak toplamda 7 yenilgi aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN