Arda Güler, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi kadrosunda

Arda Güler, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi kadrosunda

Real Madrid'in bu sezon Fenerbahçe'den transfer ettiği ancak antremanda sakatlanan ve iki ay sahalardan uzak kalan genç futbolcu Arda Güler, Şampiyonlar Ligi kadrosuna alındı. Güler, İspanya ekibiyle ilk maçına 27 Eylül tarihinde çıkacak.

Fenerbahçe'den rekor bir transfer bedeli ile Real Madrid’e transfer olan ve sezon öncesi kamp döneminde sakatlık geçiren Arda Güler'in, tedavisinde sona gelindi. Yıldız futbolcunun önümüzdeki günlerde sahalara geri dönmesi bekleniyor.

İspanya La Liga ekibine sezon başında Fenerbahçe’den transfer olan Güler, antrenmanlarda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekerken sakatlık nedeniyle sahalardan 2 ay uzak kalmıştı.

20 MAÇTA 4 GOL, 4 ASİST

Mundo Deportivo’da yer alan haberde Arda’nın Real Madrid’in Las Palmas ile oynayacağı maç ile kadroya geri döneceğini yazarken, Carlo Ancelotti 18 yaşındaki ismi Şampiyonlar Ligi’nin kadrosuna da dahil etti.

20 milyon Euro bonservis ile Real Madrid’e katılan Arda Güler geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 20 Süper Lig maçında takımına 4 gol ve 4 asistlik katkı sağlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN