Arda Güler Real Madrid'ten ayrılıyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Arda Güler Real Madrid'ten ayrılıyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Sezon başından bu yana Real Madrid'te yedek kulübesine mahkum olan milli yıldız Arda Güler, sezon sonunda İspanyol ekibine veda edecek. Yıldız orta saha oyuncusunun yeni durağı şimdiden netlik kazandı.

Yaz transfer döneminde transfer olduğu Real Madrid'te beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan milli yıldız Arda Güler, İspanyol devine veda etmeye hazırlanıyor. Yıldız oyuncunun yeni takımı şimdiden belli oldu.

Yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki süper yetenek Arda Güler, İspanyol devine imza attığı günden bu yana yedek kulübesine mahkum oldu.

Bu sezon Real Madrid forması altında sadece 5 karşılaşmada görev alarak 92 dakika sahada yalan yıldız orta saha oyuncusu, sezon sonunda Real Madrid'e veda etmeye hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; İspanyol devinde yedek kulübesine mahkum olan 18 yaşındaki süper yıldız, sezon sonunda Real Madrid ile yollarını ayıracak. Birçok takımın Arda Güler'i kadrosuna katmak için hamle yaptığı öne sürülürken Dortmund ve Leipzig'in Arda'yı kiralama konusunda ısrarcı oldukları öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN