Arda Güler’in akıbeti belli oldu! Teknik Direktör Ancelotti beklenen o haberi verdi: “Aceleye gerek yok” diyerek duyurdu

Arda Güler’in akıbeti belli oldu! Teknik Direktör Ancelotti beklenen o haberi verdi: “Aceleye gerek yok” diyerek duyurdu

Sezon başında Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç futbolcu arda güler futbol gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olurken sonunda akıbeti belli oldu. Üst üste sakatlıklar yaşayan ve henüz resmi bir maça çıkamayan genç futbolcu için Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti kararını açıkladı. İşte detaylar…

Genç futbolcu arda güler sezon başında transfer olduğu Real Madrid formasıyla henüz resmi bir maça çıkamadı. Transfer olduğu günden bu yana üst üste ciddi sakatlıklar geçiren genç oyuncu daha büyük problemlerin yaşanmaması adına sahalardan uzak kalırken bir yandan antrenmanlarını sürdürüyordu. Real Madrid formasıyla ne zaman maça çıkacağı milyonlarca futbol sever tarafından merak edilirken, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti sonunda beklenen açıklamayı yaptı.

yeni-proje-1-002.jpg

“ARDA İÇİN ACELE ETMEYE GEREK YOK”

Haberler.com’da yer alan habere göre, yaşadığı sakatlık süresince oyuncusuna destek vermeye çalışan Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, yaptığı bir açıklamayla Arda Güler için acele etmeye gerek olmadığını, mümkün olursa çarşamba günü yapılacak olan Mallorca maçında forma giyeceğini, o da olmazsa bir sonraki maç için kesinlikle sahada olacağını açıkladı.

İYİ HABER DİYEREK DUYURDU

İspanyol devi olan Real Madrid’in teknik adamı, Arda Güler için şunları söyledi:

"Sizlere bazı iyi haberler vererek başlamak istiyorum. Arda Güler geri döndü, Vinicius Junior geri döndü, Carvajal geri döndü. Ferland Mendy ve Eduardo Camavinga kısa süre içerisinde geri dönecek."

yeni-proje-2-003.jpg

O MAÇTA SAHADA OLACAK

Ancelotti, "Arda Güler için acele etmeye gerek yok. Mümkün olursa yarın (çarşamba) Mallorca maçında oynayacak. Olmazsa bir sonraki maç mutlaka sahada olacak" dedi. Real Madrid ile Mallorca arasındaki müsabaka, çarşamba günü TSİ 21.15'te başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN