Arda Güler'in yeni durağı herkesi şaşırttı! Dünya devine transfer oluyor...

Arda Güler'in yeni durağı herkesi şaşırttı! Dünya devine transfer oluyor...

Yaz transfer döneminde transfer olduğu Real Madrid'te yedek kulübesine mahkum olan Arda Güler, İspanyol devine veda ediyor. Milli yıldızın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak Real Madrid'e transfer olan ancak İspanyol devinde yedek kulübesine mahkum olan milli yıldız Arda Güler, İspanyol devine veda ediyor. 19 yaşındaki süper yıldızın yeni takımı şimdiden belli oldu.

Real Madrid'e imza attığı günden bu yana Ancelotti'nin gözüne giremeyerek yedek kulübesine mahkum olan Arda Güler'in takımdaki geleceği merak konusu olmuştu. Milli yıldızın geleceği konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı.

İspanyol devinde beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan milli yıldız Arda Güler, İspanyol devine veda etmeye hazırlanıyor. Yıldız oyuncunun yeni takımı ise herkesi şaşırttı.

Fanatik'in İspanyol basınından derlediği habere göre; İspanyol devi, sezon sonunda milli yıldız ile kiralık olarak yollarını ayırmayı hedefliyor.

İspanyol ekibi Real Sociedad ve İtalyan devi Milan'ın 19 yaşındaki süper yeteneği kiralık olarak kadrosuna katmayı amaçladığı öne sürüldü. Her iki ekibin, Arda Güler için ısrarcı olduğu öne sürüldü. Mili yıldızın ise Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Milan'a sıcak baktığı iddia edildi.

Bu sezon Real Madrid forması altında 5 karşılaşmada görev alan genç yetenek sadece 92 dakika görev alırken skor katkısı sunamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN