Arjantinli genç yıldız Rusya vatandaşlığına başvuruyor

Arjantinli genç yıldız Rusya vatandaşlığına başvuruyor

Arjantinli genç futbolcu Benjamin Garre, Rusya Premier Ligi takımlarından Krylia Sovetov kulübüyle sözleşme imzaladıktan aylar sonra Rus vatandaşlığına başvuracağını açıkladı.

Rusya merkezli Match TV’nin bildirdiğine göre, 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu, ilk olarak takımının sportif direktörü olan Sergey Kornilenko'ya planlarını anlattı. Kanalla yaptığı bir röportajda Garre niyetini doğrulayarak "Bu ülkede uzun yıllar geçirebilirim. Sadece bir aydır buradayım ama şimdiden kendimi harika hissediyorum" ifadelerini kullandı.

MENAJERİ EVRAKLARI HAZIRLIYOR

Rusya’nın Samara kentinin futbol takımlarından Krylia Sovetov’da forma giyen genç oyuncu, "Rus pasaportu almak istiyorum ve Rusya'da uzun yıllar geçirmeye hazırım" derken, geçen hafta menajeri Emilio Champion, oyuncunun Rus vatandaşlığı için gerekli tüm belgeleri almasına yardım ettiğini söyledi.

Champion, "Gerekli tüm belgeleri toplamaya devam ediyoruz. Tüm gereklilikleri yerine getirmek biraz zaman alacak" dedi. Daha önce Champion, Garre'nin Rus pasaportu almak için Arjantin vatandaşlığından vazgeçebileceğini de açıklamıştı.

DEDESİ DÜNYA ŞAMPİYONU

1986 FIFA Dünya Kupası şampiyonu Oscar Garre'nin torunu olan Garre, 2015 yılında Güney Amerika Şampiyonası'nda 15 yaş altı kategorisinde bronz madalya kazanmıştı.

2016 yılında İngiliz kulübü Manchester City ile sözleşme imzalayan oyuncu, 2020'de Arjantin'e döndü ve kiralık olarak Club Atletico Huracan'a gitmeden önce Racing Club de Avellaneda'da forma giydi. Ocak ayında Garre, 1.75 milyon euro karşılığında Rus takımına transfer oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN