Arsenal derbide uzatmalarda güldü

Arsenal derbide uzatmalarda güldü

Premier Lig'de karşı karşıya gelen Arsenal ve Manchester United seyircilere bol aksiyonlu bir maç seyrettirdi. Uzatmalarda gülen taraf olan Arsenal rakibini sahasında 3-1 mağlup etti.

Maçın ilk dakikası itibariyle Manchester United kalesini baskıya alan Arsenal, Rashford'un golüne engel olamadı. Rashford'un golüne hemen cevap veren ev sahibi ekip 1-1'i kaptanı Odegard ile bulurken ilk yarı da 1-1'lik sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya da baskıyla başlayan ev sahibi ekip 89.dakikada kalesinde Garnacho'nun ayağından bir gol gördü ancak gol VAR'dan geri döndü. Uzatmalara 1-1'lik skorla girilirken, önce 90+7'de yeni transfer Rice Arsenal'i 2-1 90+10'da da Jesus 3-1 üstünlüğe getirdi. Arsenal sahasında Manchester United'ı 3-1 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı.

arsenal1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN