Aslan 18 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Galatasaray'a forvet gibi orta saha: 76 gol 744 asist....

Aslan 18 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Galatasaray'a forvet gibi orta saha: 76 gol 744 asist....

Nisan ayına girilmesiyle yeni sezonun transfer planlamasına başlayan Galatasaray, gözünü Fransa'ya dikti. Aslan, 18 milyon euroluk orta sahaya kancayı taktı.

Dün akşam evinde ağırladığı Hatayspor'u 1-0 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına başladı. Aslan, gözünü 18 milyon euroluk süper golcüye dikti.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde ikinci, toplamda ise 24. Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, yaz transfer dönemi için çalışmalara başladı. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, gözünü Fransa'ya dikti.

Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olabilecek bir kadro oluşturmayı planlıyor. Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana kadrosuna yıldız isimleri katan sarı-kırmızılı ekip, Fransız futbolunun tecrübeli yıldızına kancayı taktı.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, Fransız ekibi Rennes forması giyen Benjamin Bourigeaud'u transfer listesine ekledi. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmayı planlayan sarı-kırmızılı ekibin, 30 yaşındaki Fransız yıldız için tüm şartları zorlayacağı öne sürüldü.

Benjamin Bourigeaud - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Aslan'ın güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Fransız orta saha oyuncusunu ilk etapta kiralık olarak kadrosuna katmayı ve bu plan doğrultusunda Fransız ekibine satın alma opsiyonlu bir teklif yapmayı düşündüğü öne sürüldü.

Bu sezon 36 karşılaşmada görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu, takımına 13 gol 8 asistlik katı sundu. Fransız yıldız, futbol kariyeri boyunca ise 418 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 76 gol 74 asiste imza atı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN