Aslan yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! Galatasaray onu bedavaya göndermişti: 14 gol attı sezona damga vurdu: Herkes onu konuşuyor

Aslan yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! Galatasaray onu bedavaya göndermişti: 14 gol attı sezona damga vurdu: Herkes onu konuşuyor

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da büyük pişmanlık yaşanıyor. Aslan'ın bedelsiz olarak takımdan gönderdiği yıldız oyuncu, attığı gollerle sezona damga vurdu.

Dün akşam Konyaspoor deplasmanında alınan galibiyetle Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci, toplamda ise 24. zaferine ulaşan Galatasaray'ın eski yıldızı bu sezona damga vurdu. Sarı-kırmızılı ekibin bedelsiz olarak kadrosundan gönderdiği yıldız oyuncu, attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti.

Bu akşam yapılan törenle şampiyonluk kupasını müzesine götüren Galatasaray'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı, yeni takımında gösterdiği performansla sezona damga vururken herkesi hayrete düşürdü.

2021-2022 sezonunun yaz transfer döneminde Fatih Terim'in ısrarları ile Galatasaray'a transfer olan, ancak sezonun sonunda bedelsiz olarak sarı-kırmızılı ekip ile yollarını ayıran Aytaç Kara, bu sezon ortaya koyduğu performansla sezona damga vurdu.

Kasımpaşa formasını terleten tecrübeli orta saha oyuncusu, bu sezon attığı gollerle Süper Lig'i salladı ve herkesi kendisine hayran bıraktı.

Bu sezon Süper Lig'de 37 karşılaşmada görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 14 gol 4 asiste imza attı. 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon attığı gollerle sezonun en çok gol atan yerli oyuncusu oldu. Aytaç Kara, son olarak Beşiktaş karşısında bir asiste imza atarak takımının zafere ulaşmasında başrol oynamıştı.

Aytaç Kara'nın bu sezon Kasımpaşa forması altında gösterdiği performans sarı-kırmızılı camiada pişmanlık yarattı. Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar Aytaç Kara'nın performansına dikkat çekerek 'onu keşke göndermeseydik' yorumlarında bulundu.

Kasımpaşa'da Aytaç Kara etkisi - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN