Aslan'a 72 milyon euroluk orta saha! Galatasaray gözünü kararttı: Yer yerinden oynayacak

Aslan'a 72 milyon euroluk orta saha! Galatasaray gözünü kararttı: Yer yerinden oynayacak

Transfer sezonunda kadrosunu Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech transferleri ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray, bu kez orta saha takviyesi için düğmeye bastı. Aslan, gözünü İngiltere'ye dikti.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Molde'yi 2-3 mağlup eden Galatasaray, bu akşam rövanş karşılaşmasında Norveç ekibini ağırlayacak. 2019-2020 sezonundan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Aslan bu kez gözünü İngiltere'ye dikti.

Molde'yi eleyerek 2019-2020 sezonundan bu yana ilk kez Devler Ligi'nde gruplara kalmayı amaçlayan Galatasaray, Fransız orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Okan Buruk'un raporu doğruştusunda Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan Galatasaray, bu kez Fransız orta saha oyuncusu için girişimlere başladı.

Fransa'nın önde gelen yayın organlarından L'Equipe kaynaklı habere göre; Orta sahasına birinci sınıf bir takviye yapmayı planlayan Galatasaray, İngiliz devi Tottenham formasını terleten Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele için düğmeye bastı.

Sarı-kırmızılı ekibin, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için İngiliz ekibiyle görüşmeleri sürdürdüğü öğrenilirken oyunu iki yönlü oynayabilen orta saha oyuncusunun bu hafta Tottenham'dan ayrılabileceği ileri sürüldü.

Tanguy Ndombélé - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Geçen sezon Tottenham forması altında 40 maçta görev alan Fransız orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 2 gol 1 asist kaydetti. Fransa formasını ise 7 maçta terleten 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek 73 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fransız orta saha oyuncusu, 2019 yılında Fransız ekibi Lyon'dan İngiliz ekibi Tottenham'a 62 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN