Aslan'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Kanarya'nın eski yıldızı Galatasaray'a imzayı atıyor...

Aslan'dan Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Kanarya'nın eski yıldızı Galatasaray'a imzayı atıyor...

Sezon sonunda üst üste ikinci kez Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Aslan, tarihi transfer çalımına imza atmak için resmen kolları sıvadı.

Pazar akşamı evinde Konyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Bu sezon Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, kış transfer sezonunda hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Aslan, devre arasında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

11 Ocak'ta başlayacak kış transfer döneminde hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe'nin eski yıldızını gözüne kestirdi. Aslan, ezeli rakibine tarihi transfer çalımını atmak için çalışmalara başladı.

Yaz transfer döneminde Ziyech, Tete ve Zaha gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray, kış transfer dönemi için hedefini belirledi.

Fotomaç'ın haberine göre; Bu sezon Icardi dışındaki hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı takım, golcü transferi için çalışmalara başladı.

Gol yollarında kaliteyi artırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekibin, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak Alman ekibi Augsburg'a imza atan, daha sonrasında ise Hoffenheim'a transfer olan Mergim Berisha'yı gündemine aldığı öne sürüldü.

Fenerbahçe'de ayrılık: Augsburg, Mergim Berisha'nın opsiyonunu kullandı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Aslan'ın bu sezon Alman ekibinde 10 maçta görev alarak sadece 339 dakika sahada kalan ve skor katkısı üretemeyen golcü futbolcunun transferi için kısa süre içerisinde hamlesi yapması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 25 yaşındaki golcü futbolcu Fenerbahçe forması altında 32 maçta görev alırken sarı-lacivertli ekipte 8 gol 3 asiste imza atmıştı.

Golcü futbolcunun Galatasaray'a dönmeye sıcak bakabileceği ileri sürüldü. Berisha transferinde kısa süre içerisinde olumlu gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN