Aslan'dan Trabzonspor'a tarihi transfer çalımı! Fırtına'nın eski yıldızı Galatasaray'a imzayı atıyor...

Aslan'dan Trabzonspor'a tarihi transfer çalımı! Fırtına'nın eski yıldızı Galatasaray'a imzayı atıyor...

Süper Lig'in lideri Galatasaray, gelecek sezon için ilk bombayı patlattı. Aslan, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızıyla büyük oranda el sıkıştı.

Süper Lig'de yarın akşam Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak Galatasaray, gelecek sezon için transfer harekatına başladı. Sezon sonunda 24. Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı amaçlayan sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Trabzonspor'un eski yıldızıyla el sıkıştı. Aslan, tarihe geçecek transfer bombasını patlatmak için artık resmen gün sayıyor.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde ikinci kez Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, yaz transfer sezonu için düğmeye bastı. Yeni sezonda hayata geçecek yabancı kuralı nedeniyle transferde yerli oyunculara ağırlık vermeyi planlayan sarı-kırmızılı ekip, ilk transferini büyük oranda tamamladı.

Sporx'te yer alan habere göre; Galatasaray'da Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, geçen sezonu kiralık olarak Trabzonspor forması altında geçiren milli yıldız Yusuf Yazıcı ile anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılı ekibin, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan tecrübeli orta saha oyuncusuyla prensip olarak el sıkıştığı iddia edildi. Erden Timur'un Yusuf Yazıcı'nın transferiyle yakından ilgilendiği belirtildi.

Yusuf Yazıcı, Lille tarihine geçti- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Aslan'ın Yusuf Yazıcı'nın transferi konusunda ıslak imzayı seçim sonrasına bırakmak istediği öne sürüldü. Başkan Dursun Özbek'in yeniden seçimi kazanması halinde Yusuf Yazıcı ile resmi imzalar atılacağı belirtildi.

Napoli'nin de Yusuf Yazıcı için hamle yapmaya hazırlandığı ancak milli yıldızın önceliğinin Galatasaray olduğu iddia edildi.

Bu sezon Lille forması altında 36 maçta görev alan milli yıldız, bu karşılaşmalarda 10 gol 3 asiste imza attı. Tecrübeli orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN