Aziz Yıldırım 339 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Yer yerinden oynayacak: 308 gol 90 asist...

Aziz Yıldırım 339 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Yer yerinden oynayacak: 308 gol 90 asist...

Haziran ayında Ali Koç ile başkanlık yarışı verecek olan Aziz Yıldırım, seçimi kazanması halinde 339 milyon euroluk dünya yıldızını Fenerbahçe'ye transfer edecek.

Haziran ayında yapılacak başkanlık seçiminde adaylığını açıklayarak Ali Koç'a rakip olan Aziz Yıldırım, 339 milyon euroluk transfer bombasını patlatmak için kolları sıvadı. Yıldırım, seçimden zaferle ayrılması halinde dünya yıldızına sarı-lacivertli formayı giydirecek.

Yarın akşam deplasmanda Galatasaray'ın konuğu olacak Fenerbahçe'de seçim heyecanı yaşanıyor. Haziran ayında yeni başkanını seçecek olan sarı-lacivertli ekipte Aziz Yıldırım, seçimden zaferle ayrılması halinde transfer bombasını patlatacak.

Ekol Tv'den Sezgin Gelmez'in haberine göre; Sarı-lacivertli ekibin eski başkanı Yıldırım, Haziran ayında yapılacak seçimden zaferle ayrılması halinde takımın başına Mourinho'yu getirecek. Yıldırım'ın Portekizli hocanın yardımcılığına Mehmet Topal'ı, idari menajerliğe Hasan Çetinkaya'yı sportif direktörlüğe ise Bülent Uygun'u getirmeyi planladığı öne sürüldü.

Yıldırım'ın başkan seçilmesi halinde ise sarı-lacivertli ekibe ilk transferi bu sezon kiralık olarak Roma'da forma giyen Lukaku olacak.

Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 31 yaşındaki Belçikalı golcü, bu sezon Roma forması altında 46 karşılaşmada görev alırken 20 gol 4 asiste imza attı. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 339 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Belçikalı golcü, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 646 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 308 gol 90 asiste imza attı.

Söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Sezgin Gelmez, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Aziz Yıldırım başkan olduğu takdirde Mourinho'nun yardımcılığına Mehmet Topal, idari menajerliğe Hasan Cetinkaya, sportif direktörlüğe de Bülent Uygun'u getirmeyi planlıyor. Ilk transfer ise Lukaku olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN