Aziz Yıldırım Beşiktaş'ı hedef aldı! "Beşiktaş’ın böyle bir gücü yok, ayıp..."

Aziz Yıldırım Beşiktaş'ı hedef aldı! "Beşiktaş’ın böyle bir gücü yok, ayıp..."

Gelecek ay Beşiktaş'ta yapılacak başkanlık seçiminde Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'i hedef aldı. Yücel'in Yıldırım'ın açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Gelecek ay yapılacak başkanlık seçiminde Ali Koç ile başkanlık yarışı verecek olan Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ı hedef alan açıklamalara imza attı. Siyah-beyazlı yönetimin Yıldırım'ın açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Gelecek ay Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçiminde zaferle ayrılması halinde Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıklayan Aziz Yıldırım, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'in Portekizli çalıştırıcı hakkındaki sözlerine sert bir dille tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın Mourinho'yu takımın başına geçirecek gücü olmadığını öne süren Yıldırım, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Mourinho ile yüz yüze görüşme yaptık ve 2 saat konuştuk. Beşiktaş 7 milyon Euro’ya anlaştık diyormuş, üstüne 5’te ben vereyim 12’ye anlaşsınlar getirsinler. Yalan konuşuyorlar. Mourinho ile görüştük. Beşiktaş ile böyle bir konuşmalarının olmadığını söyledi. Hasan Arat’a da söyleyeyim, bu tip konuşmalardan vazgeçsinler. 7 milyon Euro’ya gelecekse biz çekilelim. Beşiktaş’ın böyle bir gücü yok, ayıp. Birbirimize saygılı olacağız. Mourinho’ya söyleriz ‘anlaşıyormuşsun’ deriz biz çekiliriz. İstanbul’a reklam çekimi için geldiğinde ‘Beşiktaş’tan 2 kişi geldi bana, onlarla spor üzerine sohbet ettik, böyle bir konuşmamız olmadı’ dedi. Bazı insanların tetikçiliğini yapmaya kalkışıyorlar. Beşiktaş’a yakışmıyor. Ben Aziz Yıldırım olarak Süleyman Seba ile başkanlık yaptım, bu değeri iyi düşünsünler, iyi taşısınlar"

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli çalıştırıcının ücretini karşılayacağını ve Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıklayarak şunları söylemişti:

"Jose Mourinho'nun ücretini ben karşılayacağım. 15 Milyon € maaş yalan haber! 10 Milyon euro altı olacak! Sponsorlarla birlikte ücreti ben karşılayacağım! Bir ay önce Jose Mourinho ile İstanbul'da bir otelde görüştük! İstanbul'a getirdik, evet! Evet. Çok uzun kontratlar, anlaşmalar gerekiyor bu tip imzalarda. %50'sine kadar geldik"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN