Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'yu resmen açıkladı! 'Hafta sonu getireceğiz...'

Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'yu resmen açıkladı! 'Hafta sonu getireceğiz...'

Gelecek ay yapılacak başkanlık seçiminde Ali Koç ile yarışacak olan Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıran açıklamalara imza attı.

Gelecek ay yapılacak başkanlık seçiminde Ali Koç ile yarışacak olan Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıran açıklamalara imza attı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada seçimi kazanması halinde takımın başına Jose Mourinho'yu getireceğini açıklayan Aziz Yıldırım, bu kez Mourinho için tarih verdi.

Sezonu ikinci sırada tamamlayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip, gelecek ay yapılacak olan seçimde yeni başkanını seçecek. Seçimde Ali Koç ile başkanlık için yarışacak olan Aziz Yıldırm, son olarak İtalyan devi Roma'yı çalıştıran Portekizli teknik adam Jose Mourinho hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Seçimi kazanması halinde Mourinho'yu takımın başına getireceğini bir kez daha vurgulayan Yıldırım, hafta sonunda Portekizli teknik adam ile masaya oturacaklarını açıkladı.

Yıldırım açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Mourinho’yu getireceğiz dedik. İnşallah hafta sonu gidiyorum, görüşeceğiz ve getireceğiz. Kaliteli ve herkesin tanıdığı oyuncuları alacağım. Şampiyon olurken kimseyi tanımam. Hakkımızı yiyen kim olursa ezer geçerim. Dün akşamki sevinç beni üzdü. Biz ikinci olduk bunlar gece eğleniyor. Biz ikinci olduğumuzda kafamızı yorgana sokup evden çıkmıyorduk. Biz Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız. Şampiyon olma mecburiyetindeyiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN