Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Başkan adayı olacak mı? Resmen duyurdu: "Bugüne dek ne yaptıysam..."

Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Başkan adayı olacak mı? Resmen duyurdu: "Bugüne dek ne yaptıysam..."

2013-14 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandıramayan Fenerbahçe'de efsane başkan Aziz Yıldırım'ın 4 iş adamına mesaj atarak 'aday ol' çağrısında bulunduğu öne sürülürken Yıldırım söz konusu iddialar ardından sessizliğini bozdu.

Fenerbahçe'de 20 yıldan fazla süre boyunca başkanlık koltuğuna oturan ve 2018 yılında gerçekleşen başkanlık seçiminde rekor oy farkıyla Ali Koç'a mağlup olarak gözlerden uzak bir hayat süren Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu

Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Aziz Yıldırım'ın göreve geldiği günden bu yana başarısız sonuçlara imza atarak Fenerbahçe'nin şampiyonluk özlemini dindiremeyen Başkan Ali Koç'u koltuğundan etmek için düğmeye bastığı iddia edildi. Kanarya'nın efsane başkanı, söz konusu iddiaların ardından sessizliğini bozarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

2013-14 sezonundan bu yana şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, şampiyonluk hasretini bu sezonda da sonlandıramadı. Kanarya'nın ezeli rakibi Galatasaray'a her iki maçta da 3-0 yenilmesi sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı. Pek çok sarı-lacivertli taraftar Koç'un istifa etmesini isterken Ali Koç, aday çıkması halinde olağanüstü kongre kararı alabileceğini açıkladı.

Koç'un bu açıklaması sonrasında Hürriyet'ten Mehmet Arslan, Aziz Yıldırım'ın 4 iş adamına mesaj atarak 'aday ol' çağrısında bulunduğunu öne sürdü.

Aziz Yıldırım: Ben Fenerbahçe'nin kendisiyim, 30 yılımı bu kulübe verdim | Independent Türkçe

"NE YAPTIYSAM AÇIK AÇIK YAPTIM"

Söz konusu iddianın ardından sessizliğini bozan Aziz Yıldırım, Arslan'a sert bir dille yanıt vererek, adaylık için herhangi bir çalışmada bulunmadığını kaydetti.

Yıldırım açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bugünkü Hürriyet Gazetesi’nde Mehmet Arslan imzasıyla yer alan, hakkımda bir çok asılsız iddiayı içeren, tümüyle dedikoduya dayalı haber yalandır. Bugüne dek ne yaptıysam kapalı kapılar ardında değil açık açık yapan biri olarak, haberde yer alan hakkımdaki tüm iddialar sırasıyla gerçekdışıdır. Kendisine “hırsız” diyenleri işten atamayanların, bu şekilde yalan haber yapmasına itibar etmeyiniz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN