Aziz Yıldırım'dan müthiş vaat: ''Jose Mourinho'yu buraya getireceğim''

Aziz Yıldırım'dan müthiş vaat: ''Jose Mourinho'yu buraya getireceğim''

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım aday olma kararı aldı. Aziz Yıldırım, TRT Spor'da Stadyum programında adaylığı ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli başkan, seçildiği taktirde Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'yu getireceğini açıkladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından seçimli kongreye gidecek. Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırmak üzere olan sarı-lacivertliler de bugün çok sıcak bir gelişme yaşandı.

Kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım, Haziran ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olma kararı aldı. Yıldırım'ın 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağı bir basın toplantısı ile birlikte adaylığını resmen açıklayacak.

KİMSEYLE KAVGA ETMEYECEĞİZ

Resim

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, TRT Spor'a konuştu. Stadyum isimli programa konuşan Aziz Yıldırım, ''Aday olmamın nedeni, 6 yıldır dışarıda kalmamız. Bu süreçte olumlu veya olumsuz olayları görmek. Ondan önceki 4 yılda neleri yanlış yaptık, onları tahlil ederek. Bu süreci başlatıyoruz. Biz kimseyle kavga etmeyeceğiz. Fenerbahçe büyüktür, orada yapılan bazı yanlışları düzelterek, camiayı birleştirerek, 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi güç birliği ile şampiyon olmasını istiyoruz.''

JOSE MOURINHO'YU GETİRECEĞİM

PORTRE | Jose Mourinho: öğrencisi Guardiola, futbolculuk hikâyesi, beden eğitimi öğretmenliği | Goal.com Türkçe

Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, kamuoyunda büyük ses getiren bir vaate imza attı. Aziz Yıldırım, seçildiği taktirde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu getireceğini açıkladı:

''Fenerbahçe artık büyük hocalarla, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Bununla ilgili çalışmalar yaptık. Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze görüştüm. Kendisine, 'Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var.' dedim. Fenerbahçe'ye gel dedim. Benim arkadaşlarımla görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak büyük ihtimal Fenerbahçe'nin başına getireceğim''

KONYASPOR MAÇINI İZLEDİ

Mourinho'dan Fenerbahçe'ye övgü - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'yi takip etmeye başladığının da altını çizdi. Yıldırım, yaptığı açıklamada ''Mourinho'nun isteği doğrultusunda oyuncu da alacağız. Konyaspor maçını da izledi. Kendisi de izledi. Diğer arkadaşlar da kazanırsa Fenerbahçe'ye gelmesini arzu ederim. İnşallah biz kazanırız ve Fenerbahçe'ye getiririm'' sözlerini sarf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN