Barış Alper Yılmaz için yazılan 25 M.€'ların hepsi yalan! Galatasaray yönetimi şok geçirdi

Barış Alper Yılmaz için yazılan 25 M.€'ların hepsi yalan! Galatasaray yönetimi şok geçirdi

Tottenham, Manchester United gibi kulüplerin yanı sıra Alman devlerinin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Barış Alper Yılmaz hakkında yaptığı açıklamalarla bomba etkisi yaratan Ali Adman, yıldız futbolcu için 'Daha çok fırın ekmek yemesi lazım' ifadelerini kullandı.

3 yıl önce Fatih Terim döneminde bonservisine 2.1 milyon euro ödenen ve daha sezon başında bazı Rus kulüplerinin kapısından dönen Barış Alper Yılmaz'ın Okan Buruk'la büyük bir çıkış yakalaması Avrupa devlerinin dikkatini çekmiş durumda...

TOTTENHAM BARIŞ ALPER'İ İSTİYOR

Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın yıldızlarına teklifler gelmeye devam ediyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Tottenham, sarı kırmızılı takımda bu sezon yıldızını parlatan Barış Alper Yılmaz'ı transfer etmek istiyor.

gmg-bfbw0aahiyw.jpg

MANCHESTER UNİTED BARIŞ ALPER'İ TAKİP EDİYOR

Haberde sarı kırmızılı takımın, genç oyuncusu için 25 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği yazıldı. Bununla birlikte, Barış Alper'in İngiliz devi Manchester United tarafından da yakından takip edildiği ifade edildi. Galatasaray'da bu sezon 51 maçta süre bulan 23 yaşındaki Barış Alper Yılmaz 6 gol attı ve 9 asist yaptı.

ALİ ADMAN'DAN FLAŞ BARIŞ ALPER YORUMU

Alman futbolunun içinde olan ve Stuttgart'ta scoutluk yapan Ali Adman, Barış Alper Yılmaz hakkında çok çarpıcı yorumlarda bulundu. Bazı Bundes Liga ekiplerinin Barış'ı takip ettiğini doğrulayan Adman, yıldız futbolcu için 'Büyük kulüplere gitmesi için daha çok ekmek yemesi lazım' derken, 47 yaşındaki AR-GE uzmanının 'Türkiye'den yurt dışına transfer olan futbolcuların çoğunun ağır sakatlıklar yaşadığını görüyoruz; Arda Güler, Boey, Rıdvan Yılmaz bunun örnekleri. Süper Lig'de antrenman bilimi Avrupa kulüplerinin kafasında soru işareti bırakıyor. Barış Alper Türkiye'de büyük bir çıkış yakalamış olabilir ama Barış'ın üst düzey bir takıma gitmesi için daha çok fırın ekmek yemesi lazım' sözleri oldukça dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN