Barış Alper Yılmaz'a Arsenal kancası

Barış Alper Yılmaz'a Arsenal kancası

Galatasaray'ın bu sezonki en büyük kozlarından Barış Alper Yılmaz'ın talipleri günden güne artıyor. İngiltere Premier Lig'in dev kulüplerinden Arsenal, genç yıldızı transfer etmek amacında.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da, bu sezonun en ön plana çıkan ismi şüphesiz Barış Alper Yılmaz oldu. Hemen hemen her mevkide üstün performanslara imza atan yıldız futbolcu, dün oynanan Başakşehir maçında da takımına galibiyeti getirdi.

Çıktığı son 3 maçta 3 kez fileleri havalandıran Barış Alper Yılmaz'ın talipleri günden güne artıyor. Ara transfer döneminde PSG ve Lazio'nun kanca attığı Barış Alper, EURO 2024'ün (Avrupa Futbol Şampiyonası) ardından takımdan ayrılabilir. Gazeteci Burhan Can Terzi'nin haberine göre; İngiliz devi Arsenal, Barış Alper Yılmaz'ı, Galatasaray'ın Başakşehir ile oynadığı maçta, Rams Park'ta takip etti. Barış Alper, sezon sonunda Sacha Boey'un bonservis rekorunu kırarak Arsenal'in yolunu tutabilir.

23 yaşındaki milli yıldız, bu sezon çıktığı 38 resmi maçta 4 gol atıp, 5 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN