Barış Alper Yılmaz'a teklif yağmaya devam ediyor

Barış Alper Yılmaz'a teklif yağmaya devam ediyor

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın en önemli değerlerinden olan Barış Alper Yılmaz'a teklifler gelmeye devam ediyor. İtalya'da son şampiyon Napoli, Barış Alper için kesenin ağzını açtı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturuyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Cimbom'un değerli parçalarına teklifler gelmeye devam ediyor.

a8cf8d45bbee4219a25e0a545613819e.jpg

Bu sezon göstermiş olduğu performansla taraflı-tarafsız herkesin takdirini kazanan Barış Alper Yılmaz, İtalya Serie A'nın son şampiyonu tarafından takip ediliyor. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Barış Alper için ısrarcı davranan İtalyan ekibi Napoli, 12 milyon euroluk teklifini 16 milyon euroya çıkardı.

23 yaşındaki milli yıldız, bu sezon Galatasaray formasıyla 46 resmi maça çıktı. Barış Alper Yılmaz, toplam 12 gole doğrudan etki etmeyi başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN