Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turunda

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde son 16 turunda

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu altıncı ve son hafta maçında İskoçya'nın Hearts takımını 3-1 mağlup etti.

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Medipol Başakşehir A Grubu altıncı ve son maçında İskoçya'nın Hearts takımını 3-1 mağlup etti. Temsilcimiz bu sonuç ile grubunu lider olarak tamamlayarak adını son 16'ya yazdırdı. Grubun diğer maçında Fiorentina deplasmanda Letonya ekibi RFS'yi 3-0 mağlup etti.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve saat 18.30'da başlayan mücadeleyi, Gürcistan Futbol Federasyonundan hakem Goga Kikacheishvili yönetti.

Mücadelenin 4. dakikasında Youssouf ile öne geçen Başakşehir, 33. dakikada Serdar Gürler ile farkı ikiye yükseltti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarının 64. dakikasında Berkay Özcan ile farkı üçe çıkaran temsilcimiz maçın son dakikalarında Atkinson'un golüne engel olamadı ve karşılaşma 3-1 sona erdi.

Bu sonuçla puanını 13 yapan temsilcimiz kendisiyle aynı puana sahip Fiorentina'nın averajla önünde grubunu lider tamamladı ve adını son 16'ya yazdırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN