Başakşehir'in yeni hocası belli oldu! Herkesi şaşırtan tercih: O isim imzayı atıyor

Başakşehir'in yeni hocası belli oldu! Herkesi şaşırtan tercih: O isim imzayı atıyor

Bu sezon Süper Lig'de beklentilerin altında kalan ve gol dahi kaydedemeyen RAMS Başakşehir, genç teknik adam Emre Belözoğlu ile yollarını ayırdığını açıkladı. Genç teknik adam ile yaşanan ayrılık sonrasında İstanbul ekibinin yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu olmuştu. Başakşehir'in yeni teknik adamı herkesi şaşırttı.

4. haftası geride kalan Trendyol Süper Lig'de gol atamayan tek takım olan RAMS Başakşehir'in yeni teknik adamı belli oldu. Genç teknik adam Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran İstanbul ekibindeki teknik adam belirsizliği sona erdi.

Trendyol Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan RAMS Başakşehir, genç teknik adam Emre Belözoğlu ile vedalaştığını açıklayarak "Teknik direktörümüz Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Emre Belözoğlu ve ekibine, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz." paylaşımında bulunmuştu.

Emre Belözoğlu ile yaşanan ayrılık sonrasında Başakşehir'in yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu olmuş Abdullah Avcı'nın İstanbul ekibine geri döneceği ileri sürülmüştü. Turuncu-lacivertli ekip, sürpriz bir tercihe imza attı.

beIN Sports'un haberine göre; RAMS Başakşehir, Kayserispor ile yollarını ayıran Çağdaş Atan ile masaya oturdu.

Genç teknik adam Başakşehir ile görüşme yapmak için İstanbul'a geldi. Görüşmelerin olumlu gittiği ifade edilirken başarılı teknik adamın kısa süre içerisinde Başakşehir'e imza atması bekleniyor.

Kayseri ekibinin başında 43 resmi karşılaşmaya çıkan 43 yaşındaki çalıştırıcı, 18 galibiyet, 8 beraberlik ve 17 mağlubiyet elde etti.

Çağdaş Atan'dan transfer açıklaması - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN