Bayern Münih, Sacha Boey'un peşinde

Bayern Münih, Sacha Boey'un peşinde

Galatasaray'da göstermiş olduğu performansla kendisine hayran bırakan Sacha Boey, Avrupa'nın dev kulüplerinin transfer listesinde yer alıyor. Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Fransız yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandırdı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray, ara transfer döneminde sessiz kaldı. Cimbom'un yıldızlarına ise Avrupa'nın dev kulüplerinden teklif gelmeye devam ediyor.

Galatasaray'da son 1,5 sezondur müthiş bir performans ortaya koyan Sacha Boey, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermesinin ardından transfer piyasasının en önemli aktörlerinden biri haline geldi. Sky'ın haberine göre; Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Boey'u transfer listesinde tutuyor. Almanya temsilcisinin ilk tercihi Nordi Mukiele olsa da Sacha Boey da kulübün istediği oyunculardan bir tanesi. Ancak Galatasaray'ın, Boey için 20-25 milyon euro talep etmesi transferi zorlaştırıyor.

23 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon 31 resmi maça çıkan Sacha Boey, takımına 2 gollük katkı verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN